News Flash:

Carmen Tanase, la un pas de a face infarct din cauza facturii la gaze. „Ce se intampla acum e o crima”

17 Ianuarie 2022
603 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Tanase

Carmen Tanase nu trece prin cea mai buna perioada a vietii ei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca facturile la utilitati s-au majorat enorm, iar actrita a simtit asta pe pielea ei. Recent, a primit si ea facturile, iar cand a vazut suma pe care o are de achitat, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare.

Carmen Tanasa este in soc de cateva zile de cand a primit cele mai recente facturi. Actrita se astepta sa resimta o diferenta in defavoarea ei, dar nu una atat de mare. Suma pe care o are acesta de plata este mult mai mare decat preconizase si nu este de mirare ca a fost la un pas de a face infarct. Mai mult decat atat, aceasta a decis sa ascunda facturile de mama ei, pentru ca femeia de 90 de ani sa nu faca si ea vreun soc. Batrana traieste dintr-o pensie de 1.300 de lei, iar facturile depasesc cu mult suma asta.

„Cumva, noi suntem transformati toti, aproape toti, marea majoritate in persoane vulnerabile, asistati social. Asta a facut statul cu populatia sa, in principiu platitoare de taxe, adica o populatie care isi plateste existenta. Ceea ce se intampla acum cu facturile este o crima. Vor sa ne transforme pe toti in asistati social persoane vulnerabile. Trebuie sa spunem stop. Brusc ne transformam in asistati sociali! Daca oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a marturisit Carmen Tanase la Antena 3, potrivit Click.ro

„Am totul pe curent electric si incalzire si tot, ca atare am trecut acolo un consum cand m-am inscris la furnizorul la care sunt si probabil ca va veni regularizarea aia sau cum se cheama. Atunci o sa fie crima fatala, pana atunci nu stiu despre ce este vorba. Cat am trecut acolo, atat am platit, atat am estimat, in sensul asta. Probabil ca in februarie sau in martie o sa fiu in pragul infarctului. Habar nu am, sa vedem atunci”, a adaugat actrita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004881 (s)