News Flash:

Carmen de la Salciua, in mijlocul unui scandal. Artista este acuzata ca ar fi despartit o familie. Cum se apara artista

1 Decembrie 2021
488 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen

Fara doar si poate, Carmen de la Salciua este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Aceasta a reusit de-a lungul timpul sa isi contruiasca un imperiu in jurul numelui sau si se pare ca fiecare efort a meritat din plin. Acum ca este fix acolo unde isi dorea din punct de vedere profesional, Carmen a decis sa mai acorde o sansa si iubirii si se pare ca si-a gasit deja sufletul pereche. 

Carmen de la Salciua este mai fericita ca niciodata si nu datorita succesului din cariera, ci datorita noului barbat din viata ei care ii face zilele mai frumoase. Dupa lungi suferinte in dragoste, se pare ca vedeta si-a intalnit sufletul pereche. Carmen a vorbit putin despre cel care o face fericita si a spus ca simte o conexiune puternica cu el si ca asta a determinat-o sa isi faca publica relatia si sa se afiseze cu el pe Instagram.

Carmen de la Salciua nu-si ascunde iubirea pe care o simte pentru Marian Corches, un barbat inca insurat, iar parte din public o judeca aspru pentru alegerea ei.
„Asta stii dumneata! Eu stiu altceva!”, i-a raspuns Carmen de la Salciua internautului revoltat.
Totusi, comentariile oamenilor cu privire la relatia ei cu Marian Corches sunt impartite. In timp ce unii o blameaza, altii ii cer poze cu ea si sotul Biancai Corches si ii transmit sustinerea lor. Mai indragostita ca niciodata, Carmen le face pe plac si chiar ii face declaratii de dragoste publice noului iubit.

”Intregul univers s-a straduit sa ma ajute sa te gasesc”, a scris artista pe pagina sa de Instagram, in dreptul unei imagini cu iubitul ei, in urma cu doua saptamani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005332 (s)