News Flash:

Care sunt cele mai fidele zodii

14 Aprilie 2017
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Astrologii spun ca semnul sub care ne-am nascut ne poate influenta si in ceea ce priveste fidelitatea intr-o relatie. Astfel, se stabilesc cele mai fidele si mai infidele zodii intr-o relatie.
Berbec. Actioneaza impulsiv de multe ori si nu prea il intereseaza efectele. Ii place aventura si asa ca sunt mari sanse ca un berbec sa insele.

Taur. Se stie ca taurii nu se pricep sa minta si nu le place sa se „joace” intr-o relatie. Le place siguranta si de aceea, taurul poate fi trecut la cele mai fidele zodii.
Gemeni. E una dintre zodiile marcata de curiozitate si indrazneala. E posibil sa se plictiseasca intr-o relatie si sa caute ceva mai interensant.
Rac. Absorb ca un burete dragostea dar si problemele celor din jur, sunt familisti, se dedica total celor dragi si cu siguranta racii pot face parte din lista celor mai fidele zodii.
Leu. Cauta tot timpul partenerul perfect. Atunci cand se plictiseste sau nu-i convine ceva in relatie, leul va fi tentat sa insele.
Fecioara. Persoane care dau dovada de multa creativitate si sensibilitate, fecioarele se feresc sa insele pentru a nu-i rani pe cei din jurul lor si pot fi trecute la cele mai fidele zodii.
Balanta. Vor o relatie armonioasa, sigura si de incredere, iar atunci cand au acest lucru nu cauta o alta persoana. De asemenea, atunci cand relatia incepe sa scartaie, cauta sa rezolve problema.
Scorpion. Astrologii spun ca e foarte importanta pentru un scorpion compatibilitatea sexuala si e extrem de interesat de acest lucru intr-o relatie. Daca aceasta exista in relatie, nu inseala.
Sagetator. Sunt persoane libertine si le place sa caute lucruri noi. Daca simt ca incepe ca relatia in care sunt sa fie plictisitoare caut compania altora.
Capricorn. Munceste mult pentru relatia sa, nu-i plac surprizele si vrea stabilitate. Un capricon nu poate intra pe lista celor mai infidele zodii decat in cazuri extreme.
Varsator. Vor sa se simta liberi, independeti. Multi varsatori considera plictisitoare casatoria si relatiile de lunga durata.
Pesti. Astrologii spun ca poate intra pe lista celor mai fidele zodii, insa trebuie stiut ca pestii inseala atunci cand nu mai au parte de atentie si afectiune din partea partenerului.

astrologii berbec taur leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004977 (s)