News Flash:

"StudentFest", cel mai mare festival studentesc de arta si cultura din Romania, la Timisoara

14 Aprilie 2017
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
sudentfest
"StudentFest", cel mai mare festival studentesc de arta si cultura din Romania, se va desfasura, in perioada 11-20 mai, la Timisoara.
Experienta "StudentFest" este unica, iar postura din care participantii pot sa o traiasca este aceea de artist, de participant sau de voluntar.
Prin tema propusa in acest an se doreste incurajarea tinerilor de a-si descoperi propria viziune, de a se manifesta liber din punct de vedere cultural. "StudentFest" este locul unde creatia proprie este in prim plan, expusa publicului, punand in valoare unicitatea autorilor.
Festivalul ofera tinerilor artisti oportunitatea de a da frau liber imaginatiei si spiritului artistic, intr-un mediu cu multi tineri dornici de a crea, de a experimenta si de a se dezvolta.
Inscrierile la "StudentFest" se pot face la adresa www.studentfest.ro pana la data de 26 aprilie 2017.
Prin cele 15 sectiuni puse la dispozitia artistilor si participantilor in acest an, Arhitectura, Arte stradale, Ceramica, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film si arte video, Fotografie, Grafica, Literatura, Muzica, Pictura, Publicitate, Sculptura si Teatru, festivalul doreste sa le ofere tinerilor talentati posibilitatea de a se face remarcati prin atelierele de creatie organizate pentru ei.
Acest festival este organizat exclusiv de tineri voluntari, interesati de sustinerea si promovarea artei atat la nivel local, national cat si international. Tinerii care doresc sa faca parte din echipa de organizare a acestui proiect sunt invitati sa se inscrie ca voluntari pana la data de 26 aprilie 2017, completand formularul de pe site-ul proiectului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006448 (s)