News Flash:

Speak a ochit-o pe Regina Instagramului

14 Aprilie 2017
2906 Vizualizari | 0 Comentarii
speak
Larisa Tanasoiu, Regina Instagramului, nu se lasa cu una cu doua. Nici Speak, nici Piti Jr. nu a reusit  sa gaseasca reteta potrivita pentru a o face pe noua senzatie a Instagramului sa lase garda jos si sa cedeze avansurilor.
Conform CANCAN.RO, Larisa Tanasoiu s-a distrat cu Speak, a dansat si a ras cu acesta, dar cu toate ca el si-ar fi dorit mai mult, Larisa nu a mers mai departe, iar dovada clara a acestui lucru sta in faptul ca Speak a plecat din club singur si nicidecum insotit de Larisa. Conform CANCAN.RO, tot in acea noapte si Alexandru Piturca i-ar fi dat tarcoale Larisei, insa fara succes.
Regina Instagramului a avut in trecut si o relatie cu fostul sot al Cristinei Spatar, care pe atunci era inca casatorit cu cantareata. Relatia lor nu a durat prea mult. Larisa Tanasoiu are aproape 35.000 de urmaritori pe Instagram, acolo unde isi promoveaza adesea si site-ul propriu. Originara din Ramnicu Valcea, ea s-a mutat in Bucuresti in urma cu mai multi ani, iar tot aici a cunoscut si celebritatea.
“Imi plac oamenii si imi place sa interactionez cu ei, sunt o fire sociabila si ma imprietenesc foarte usor cu cei care au aceleasi interese ca mine. Totodata, nu ma tem sa spun lucrurilor pe nume atunci cand ceva nu mi se pare in regula, ceea ce mi-a atras si destule antipatii, deoarece putini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevarul”, se prezenta Larisa pe blogul ei personal.
De cand s-a despartit de ultima lui iubita oficiala, Speak nu a mai avut nici o relatie asumata, asa ca nu e deloc surprinzator ca i-a facut avansuri Larisei Tanasoiu. De partea cealalta, Piti Jr. este un recunoscut cuceritor. Fiul fostului selectioner al Romaniei Victor Piturca s-a iubit in trecut cu Monica Orlanda dar ea este doar una dintre bombele sexy din showbiz cu care Piti Jr. a avut o relatie. ciao.ro

larisa tanasoiu speak
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004936 (s)