News Flash:

MIHAI BENDEAC a anuntat de ce NU SE VA INSURA NICIODATA!

14 Aprilie 2017
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
bendeac
Intr-o discutie cu fanii pe contul sau de socializare, Mihai Bendeac a dezvaluit motivul real pentru care prefera sa ramana burlac.
Mihai Bendeac a postat un mesaj clar pe contul de socializare, in care a explicat de ce a luat aceasta decizie.
„Eu de casatorit nu ma casatoresc fiindca nu vad sensul. Cu atat mai mult intr-o biserica. As vomita pe altar. :)) Iar daca as avea un copil, nu-l botez in niciun fel. Cand va avea 18 ani si va citi carti de istoria umanitatii, istoria religiilor, filosofie si fizica cuantica, va alege el daca se boteaza sau nu. Punct”, a scris Mihai Bendeac.
Mihai Bendeac a scris pe Facebook despre clopotul de la Catedrala Mantuirii Neamului, cel mai mare din Europa, turnat cu chipul Patriarhului Daniel pe el: „Eu sunt perfect de acord ca ortodocsii, crestinii, religiosii sa fie umiliti, fraieriti, sclavagiti in permanenta. Fiindca merita.Daca esti atat de prost incat sa crezi ca nu poti canaliza energia si comunicarea cu Dumnezeu sau cum vrei sa-l numesti decat prin intermediul unor banditi cu barba si a unei infectii numite religie, e treaba ta.
Si meriti sa se plateasca, din banii tai, un clopot de 5 milioane, nu de 500 de mii. Dar eu ce vina am? De ce sa finantez si din banii mei (prin taxe si impozite) niste mafioti doar pentru ca tu esti dobitoc?
Eu nu am nevoie de clopot. Eu cred intr-o sursa initiala, o divinitate, spune-i Dumnezeu daca vrei, cu care sunt conectat si intr-o ghena de gunoi. Mi-e greata”.

mihai bendeac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005520 (s)