News Flash:

Care a fost primul job al lui Radu Valcan. Sotul Adelei Popescu nu uita niciodata de unde a plecat

17 Mai 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu

Radu Valcan este unul dintre numele de la noi care nu mai au nevoie de prezentari. Acesta s-a facut remarcat odata cu aparitia din telenovelele de pe Acasa TV, dar si datorita relatiei pe care o are cu Adela Popescu. Recent, Radu a implinit frumoasa varsta de 45 de ani si se pare ca acesta a fost si pragul confesiunilor.

Radu Valcan s-a intors de ceva timp din Thailanda, acolo unde a filmat noul sezon din „Insula Iubirii”. Prezentatorului i-a fost extrem de dor de familie si, spre norocul lui, filmarile au durat atat cat a trebuit si a ajuns la timp acasa pentru a-si sarbatori ziua de nastere alaturi de familie. Adela Popescu si Radu traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au impreuna trei copii care i-au apropiat mai mult ca niciodata.

Ceea ce nu multi stiu este faptul ca Radu Valcan a cochetat, la inceputul carierei sale si cu modelingul. Pe langa defilarile clasice pentru cele mai cunoscute brand-uri de la noi din tara, sarmul acestuia i-a convins pe unii regizori sa-l coopteze in videoclipurile unor artisti. Astfel, Radu Valcan a bifat o aparitie in videoclipul Madalin Manole pentru piesa „Cand sunt cu tine”.

Radu si Adela sunt norocosi ca activeaza in acelasi domeniu, iar asta este un mare plus pentru relatia lor, mai ales de cand a aparut si cel de-al treilea baietel. Cei doi sunt de nedespartit si par mai indragostiti ca prima data. Despre aceasta prima data in care si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru altul a vorbit Radu in podcastul lui Mihai Morar.

„Eu nu am avut foarte mult timp incredere in oameni, si atunci iubirea ei fata de mine, cred ca de fapt asta mi-a dat incredere si mi-am dat seama ca eu pot sa fiu un om care este iubit cu adevarat.

Poate ca sunt o fire mai romantica, habar nu am, dar am dus lipsa de asta, mult timp, toata adolescenta, nu stiu, nici nu am cautat-o, stii?

Dar probabil ca era acel ceva, care ma impingea sa calatoresc, sa lucrez fara absolut niciun fel de problema ca sunt departe de tara, in Grecia, Italia, sa plec in America fara niciun fel de urma de regrete”, a declarat sotul Adelei Popescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005026 (s)