News Flash:

Cum a ajuns fiica lui Pavel Stratan sa fie ascultata de Snoop Dogg. Artista a fost total luata prin surprindere

17 Mai 2022
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra

Cleopatra Stratan poate spune ca a avut parte de una dintre cele mai frumoase suprize din ultima perioada. Artista a descoperit ca una dintre piesele ei a ajuns departe, tocmai pana la Snoop Dogg.
Snoop Dogg a fost mereu in centrul discutiilor legate de gusturile lui muzicale. De multe ori s-a spus ca artistul este cucerit de manele, iar videoclipurile din online au stat dovada. Totusi, au existat mereu dubii cu privire la autenticitatea lor, dar videoclipul de acum este cat de poate de real. Snoop a postat un filmulet de cateva secunde cu piesa Cleopatrei Stratan, „Zunea-Zunea”. Desi a fost lansata cand Cleo avea cativa anisori, piesa a devenit virala incepand cu anul trecut.
Cleopatra a fost placut surprinsa de gestul lui Snoop Dogg, mai ales ca nu se intampla foarte des ca un artist de talia lui Snoop sa posteze piese romanesti.

Cleopatra Stratan a crescut sub ochii multora dintre noi. Cariera artistei a evoluat si de la piesa ”Ghita”, Cleopatra a ajuns sa lanseze piese de zeci de milioane de vizualizari. Artista a luat o pauza de la lumina reflectoarelor, iar atunci cand a revenit solo, in 2018 cu piesa ”Te las cu inima” i-a uimit pe multi. Iubita lui Edward Sanda s-a schimbat foarte mult, iar transformarea ei in domnisoara nu a facut decat sa ii aduca multe aprecieri.
Ceea ce nu multi stiu este faptul ca iubita lui Edward Sanda a avut o cariera fulminanta inca de mica. Pe vremea cand altii de abia invatau sa vorbeasca, Cleopatra deja bifa record dupa record si toate datorita piesei „Ghita”.
„Sase recorduri mondiale. Sunt niste recorduri cu care ma mandresc. Toate recordurile si toata cariera mea si invart in jurul piesei „Ghita”. „Cel mai tanar artist de succes”, „Cel mai tanar artist cu trei premii MTV”, „Cel mai tanar artist care a sustinut un concert de doua ore si jumatate in fata unui public numeros”, „Cel mai tanar artist care a lansat un hit mondial”, „Cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa” si „Cel mai tanar artist care a lansat un album de succes”, a declarat Cleopatra intr-un podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004598 (s)