News Flash:

Cand va fi finalizat pasajul Curtici-Brad

29 Ianuarie 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj

Cel mai important obiectiv de investitii pe care Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, il are in programul de lucrari pentru anul 2018 la nivelul judetului Arad este pasajul rutier peste liniile CF Arad - Curtici si Arad - Brad, a informat Cristian Ilie Ispravnic, director general al DRDP Timisoara. 

Potrivit acestuia, programul de investitii pentru anul acesta mai prevede reluarea lucrarilor la pasajul rutier peste magistrala feroviara Arad - Bucuresti si finalizarea reabilitarii unei portiuni de 15 kilometri din drumul national DN 76, in zona comunei Varfurile. Aceste doua lucrari sunt in curs de licitare. 

"Cele mai importante lucrari de investitii pentru anul 2018 ale DRDP Timisoara, la nivelul judetului Arad, sunt cele doua pasaje de pe centura de nord a municipiului resedinta de judet. La ambele, lucrarile au fost incepute in anul 2011, dar au fost sistate in august 2012, la acel moment, lucrarile la pasajul peste liniile CF Arad - Curtici si Arad - Brad erau realizate in proportie de 70%, in vreme ce la al doilea pasaj stadiul lucrarilor se situa la aproximativ 29%", a declarat duminica, pentru AGERPRES, Cristian Ilie Ispravnic. 

El a precizat ca valoarea lucrarilor la pasajul peste liniile CF Curtici - Brad, care sunt prevazute a se finaliza in prima jumatate a acestui an, este de noua milioane lei. 

"Tot pentru acest an este prevazuta reluarea lucrarilor si la pasajul peste magistrala feroviara Arad - Bucuresti, suma estimata pentru finalizarea acestor lucrari fiind de circa 25 milioane lei. Daca lucrurile vor decurge normal, anticipam ca lucrarile se vor incheia pana in vara anului 2019", a spus Ispravnic. 

"Tot pentru acest an avem prevazut sa executam reparatii curente la drumurile nationale din judet: DN 7, DN 7B, DN 69, DN 76, DN 79, DN 79A, cea mai mare atentie fiind indreptata spre DN 7 (Nadlac - limita de judet Hunedoara). Sunt prevazute a se executa lucrari la mai multe portiuni de pe drumul national DN 7, care este unul cu trafic rutier foarte intens", a adaugat Cristian Ispravnic. 

In judetul Arad sunt circa 600 km de drumuri nationale si circa 120 km de autostrada. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004824 (s)