News Flash:

Buzau: 400 de persoane din mai multe sate sunt izolate in urma unei viituri

1 Iulie 2018
768 Vizualizari | 0 Comentarii
imageResize

Aproximativ 400 de persoane din patru sate din judetul Buzau sunt izolate total, sambata, dupa ce o viitura a distrus un podet care facea legatura intre doua comune. Mai multe utilaje au fost trimise in zona pentru reamenajarea albiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al prefecturii Buzau, Gabriel Cozma, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca aproximativ 400 de persoane din comunele Canesti si Chiliile sunt izolate total dupa ce un podet care facea legatura intre cele doua localitati a fost distrus de o viitura puternica.

„Aproximativ trei ore a plouat torential in zona, iar albia paraului Saratel a iesit din matca. A fost o viitura puternica, iar un podet facut din tuburi de beton a fost distrus de viitura. Albia avea 2,3 metri latime, acum a ajuns la 50 de metri. Tuburile au fost astupate de crengi, bolovani si au fost smulse. Apa a iesit din matca si a inundat toata zona”, a spus Cozma.

Potrivit acestuia, 120 de persoane dintr-un sat din Canesti si alte 280 din trei sate din Chiliile sunt, la ora transmiterii acestei stiri, izolate total.


Oamenii din zona spun ca nu au mai vazut o asemenea viitura din 1975.

Secretarul de stat, Raed Arafat, a ajuns si el in zona, iar in urma intalnirii cu autoritatile judetene, au fost trimise utilaje pentru reamenajarea albiei si repunerea tuburilor smulse de la podet.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005735 (s)