News Flash:

Bugetele institutiilor ce tin de siguranta nationala, discutate marti in sedinta CSAT

31 Ianuarie 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
csat
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste marti la Palatul Cotroceni, discutiile vizand bugetele institutiilor ce tin de siguranta nationala.
Este prima sedinta CSAT la care participa membrii cabinetului Sorin Grindeanu, in plin scandal legat de proiectele privind gratierea si modificarea Codurilor penale, precum si dupa disparitia lui Sebastian Ghita. Astfel, din noua structura CSAT fac parte ministrul Apararii Nationale, Gabriel-Beniamin Les, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, ministrul de Externe, Teodor-Viorel Melescanu, ministrul Justitiei, Florin Iordache, ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan. La sedinta mai participa directorul Serviciului Roman de Informatii, directorul Serviciului de Informatii Externe, seful Statului Major General si consilierul prezidential pentru securitate nationala.
''Proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, transmis de catre Guvern, a fost primit, in aceasta dupa-amiaza, la Secretariatul CSAT. In acest sens, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru marti, 31 ianuarie a.c., ora 12:30, in vederea analizarii proiectului de buget'', se arata in comunicatul transmis vineri de Administratia Prezidentiala.
Discutia va avea loc in contextul in care au avut loc schimburi de replici pe tema bugetelor institutiilor care tin de siguranta nationala, presedintele Klaus Iohannis fiind nemultumit de constructia proiectului de buget.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004883 (s)