News Flash:

Britney Spears traieste o adevarata drama. Artista a pierdut sarcina

16 Mai 2022
452 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney

Britney Spears nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Artista a aflat recent ca a pierdut sarcina si a tinut sa ii anunte pe cei de pe Instagram cu privire la tragicul eveniment.

Cu aproximativ o luna in urma, Britney Spears era in culmea fericirii. Artista afla ca abdomentul proeminent nu este din cauza kilogramelor in plus, ci datorita faptului ca este insarcinata. Brit si iubitul ei aveau sa devina parinti pentru prima data, iar asta era una dintre cele mai frumoase vesti pe care le puteau primi.

Din pacate, fericirea lor nu a durat prea mult. Arista a suferit un avort spontan si nu ii vine sa creada ca totul s-a naruit. Iubitul ei isi dorea foarte mult sa devina tata, dar se pare ca nu a fost momentul potrivit de data asta. Acum, fanii se intreaba daca Britney merge pana la capat cu planul ei si se casatoreste cu logodnicul ei, Sam Asghari.

„Cu cea mai profunda tristete trebuie sa anuntam ca ne-am pierdut copilul minune la inceputul sarcinii. Este o perioada devastatoare pentru orice parinte. Poate ca ar fi trebuit sa asteptam cu anuntul sarcinii pana am fi ajuns mai departe, dar eram prea incantati sa impartasim vestea buna. Dragostea noastra este puterea noastra. Vom continua sa incercam sa ne extindem frumoasa familie”, a scris Britney Spears pe pagina sa de Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004841 (s)