News Flash:

BREAKING NEWS: Reactia Presedintiei dupa ce ministrul Justitiei a propus REVOCAREA procurorului sef al DNA Codruta Kovesi: Este lipsa de claritate

22 Februarie 2018
1270 Vizualizari | 1 Comentarii
iohannis 9y0piztemv

Preşedintele României cere răgaz pentru o analiză aprofundată a raportului prezentat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, arătând că acesta diferă faţă de evaluarea preşedinţiei asupra activităţii conducerii DNA.

Declaraţia integrală:

"Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA şi având în vedere că evaluarea activităţii DNA şi a conducerii acestei instituţii de către Preşedintele României diferă de cea a Ministrului Justiţiei, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administraţiei Prezidenţiale de către departamentele de specialitate.

În repetate rânduri, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulţumit de activitatea DNA şi a conducerii sale, punct de vedere pe care şi-l menţine în continuare.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituţionale pentru asigurarea funcţionării unei justiţii independente şi pentru consolidarea statului de drept"

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

AVATAR  | #11144
Asta ori prost, ori o face pe prostul adica presedintele. Cred ca trebuie sa ii traduca raportul in germana
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)