News Flash:

Peste o suta de perchezitii in Timis, Arad si in alte judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de doua milioane de euro

22 Februarie 2018
998 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2

Peste o suta de perchezitii ale politistilor si procurorilor au loc, joi, in 16 judete si in Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile constructii si comert cu metale feroase si neferoase, cu un prejudiciu de aproximativ doua milioane de euro. Un numar de 27 de persoane vor fi duse la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, care instrumenteaza cauza.


Conform unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice desfasoara 101 perchezitii in judetele Arad, Hunedoara, Timis, Gorj, Giurgiu, Mehedinti, Iasi, Galati, Olt,  Arges, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Salaj, Caras-Severin si in municipiul Bucuresti.

Politistii si procurorii au in lucru un dosar penal de evaziune fiscala in domeniile constructii si comert cu metale feroase si neferoase, cu un prejudiciu de aproximativ doua milioane de euro.

Un numar de 27 de mandate de aducere vor fi puse in aplicare, suspectii urmand sa fie audiati la Arad.

Prchezitiile au loc sub coordonarea Parchetului Tribunalului Arad, iar la actiuni participa si luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, precum si de la Serviciul pentru Interventii si Actiuni Speciale – I.G.P.R..

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005887 (s)