News Flash:

Bravo, ai stil! pregateste sezon nou. O alta artista de la noi si-a confirmat prezenta

28 Iulie 2021
442 Vizualizari | 0 Comentarii
bas

Dupa o bine meritata pauza, show-ul care testeaza abilitatile fashion ale vedetelor de la noi revine din toamna cu un sezon nou. Bravo, ai stil! le-a pregatit multe surprize urmaritorilor, de la concurente pana la formatul juriului.

Bravo, ai stil! isi propune ca din toamna sa tina in fata televizoarelor cat mai multe iubitoare de moda. Cele noua concurente alese din randul vedetelor vor face tot posibilul sa le demonstreze juratilor ca au stil si ca merita titlul de cea mai stilata femeie din Romania. Primele care s-au alaturat noului sezon au fost Anda Adam si Nicoleta Nuca. Lista este lunga, iar dupa cele doua deja mentionate, a venit randul unei alte colege de breasla sa isi anunte participarea la show.

 

Bravo, ai stil! revine cu sezon nou din toamna. Cine nu va mai face parte din juriu?

Nicole Cherry este cel mai nou nume care se va alatura echipei de la Bravo, ai stil! Artista mai are putin si va naste, dar asta nu inseamna ca nu poate sa faca acelasi lucruri ca si inainte de sarcina. Nicole a recunoscut ca nu s-au produs prea multe schimbari in viata ei si ca obisnuieste sa urce pe scena cu aceeasi energie cu care o facea si pana acum.

”Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din Bravo, ai stil! Celebrities”, a spus Ilinca Vandici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005215 (s)