News Flash:

Bianca Dragusanu ii declara razboi Mihaelei Radulescu. ”De plastic e creierul ei!”

25 Octombrie 2021
518 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Mihaela

Bianca Dragusanu a evoluat mult de-a lungului timpului si a invatat ca diplomatia o poate scoate din multe situatii. Bia a decis de cele mai multe ori sa pastreze tacerea pentru a nu isca un val de reactii, doar ca de data asta nu s-a mai putut abtine si a facut declaratii uimitoare despre Mihaela Radulescu.

Bianca Dragusanu a fost invitata acum cateva zile la emisiunea lui Marius Ghita. Blondina a acceptat propunerea tocmai pentru ca este genul de format care necesita multa sinceritate. Bianca a deschis cutia Pandorei si a vorbit in exclusivitate despre multe momente care au afectat-o. Pentru prima data in viata ei, Bia a vorbit despre Mihaela Radulescu si nu a avut prea multe cuvinte de lauda la adresa ei.


Mai exact, Bianca Dragusanu a povestit ca a dezamagit-o atitutidinea Mihaelei atunci cand a ales ca intr-o emisiune sa o jigneasca. Bianca a fost, totusi, diplomata si nu a vrut sa dea numele acesteia in emisiune la Marius Ghita, dar fanii si-au dat seama. Mihaela a decis la acel moment sa o jigneasca pe Bianca si sa se lege de operatiile ei. Bianca Dragusanu nu a ripostat, dar acum, odata cu trecerea timpului a realizat ca asa a fost cel mai bine.


”Imi aduc aminte, stiu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, daca a putut sa spuna de atatea ori un lucru atat de aberant. In ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosesti de ele, da? a spus Bianca. Si creierele mai pot fi de plastic, daca ajungi ca tu, prezentatoare, sa spui obsesiv acelasi cuvant intr-o fraza de cateva propozitii. Care, ce crezi? Dupa cativa ani de zile, a inceput sa devina si ea tot de plastic. Nu dam nume, ca stim cine e”, a continuat Bianca Dragusanu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004865 (s)