News Flash:

Beneficiile cojilor de castravete! NU LE VEI MAI ARUNCA dupa ce vei afla la ce sunt buna

15 August 2016
37933 Vizualizari | 0 Comentarii
coaja castravete
Mancati castravetii cu tot cu coaja! Este indemnul nutritionistilor, care au argumente solide.
Cojile de castravete au un continut ridicat de dioxid de siliciu, un nutrient care contribuie la intarirea radacinii parului, fortificarea unghiilor, si care atenueaza semnele imbatranirii.
Cojile acestei legume sunt pline de enzime, vitaminele A si C, calciu, fier, fosfor, potasiu, carbohidrati. Ajuta la normalizarea tractului digestiv, sunt un bun diuretic, protejeaza ficatul si stomacul, iar aplicate local, vindeca pielea afectata de detergenti si scad febra.
Tot castravetele mancat cu coaja regleaza tensiunea arteriala si nivelul colesterolului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005499 (s)