News Flash:

Solutia naturala care iti SALVEAZA CASA de invazia acarienilor

15 August 2016
9856 Vizualizari | 0 Comentarii
tantar
Se reproduc cu miile si sunt prezenti peste tot. Traiesc pe saltele, perne, canapele, in covoare, pe perdele si nu numai si sunt un real pericol pentru persoanele care au un teren alergic.
Alergia la acarieni se manifesta prin tuse, respiratie suieratoare, dureri de gat, congestie nazala si, contrar opiniei generale, este cauzata de reziduurile lor. Mai exact, de materiile fecale ale acestora.
Studiile au aratat ca 4 din 5 case au de suferit din cauza infestarii cu acarieni. Cercetatorii de la Universitatea din Ohio au descoperit ca o saltea obisnuita contine intre o suta de mii si zece milioane de astfel de insecte, iar 10% din greutatea fetelor de perna mai vechi de doi ani reprezinta de fapt greutatea acarienilor morti, precum si a reziduurilor acestora, scrie fiisanatos.info.
O modalitate eficienta de a elimina acarienii este prepararea unei solutii naturale.
Solutie cu ulei de eucalipt:
La doua cani de apa distilata adaugati 15-30 picaturi de ulei de eucalipt. Amestecati bine si puneti lichidul intr-un recipient cu pulverizator. Daca in familie exista copii cu varsta sub 10 ani, este indicat ca uleiul de eucalipt sa fie inlocuit cu ulei esential de chimen dulce sau de cuisoare.
Pulverizati solutia pe saltea, canapele, perne, covoare si perdele. Pentru a elimina complet acarienii, procedeul se repeta de 3 ori pe saptamana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005934 (s)