News Flash:

Preparatul miraculos care curata colonul de toxine

10 August 2016
4515 Vizualizari | 0 Comentarii
colon3
Este vorba despre o reteta bazata pe consumul de mere, care sunt bogate in fibre solubile ce ofera senzatia de satietate, si sunt benefice in situatii de diaree.
Aceste fructe contin si fibre insolubile, care comprima scaunul si trateaza constipatia. Oricum, trebuie sa retii ca atunci cand consumi multe mere sau alimente bogate in fibre, trebuie sa bei multa apa.
Mai precis, riscul aparitiei cancerului la colon este redus, iar o digestie buna este asigurata. Semintele de in contin si ingrediente care au calitati de antioxidanti. Mai mult, bolile cardiovasculare sunt prevenite, iar sanatatea inimii este asigurata, intrucat inul este bogat in omega 3.
In plus, semintele de chia sunt si acestea extrem de bogate in fibre, care promoveaza sanatatea tractului digestiv. Semintele de chia sunt o sursa de vitamine si nutrienti care vor fi absorbiti de organism in timpul procesului de detoxifiere. Iata in ce consta reteta:
Ingrediente
– 1 mar
– 1 lingura de seminte de in maruntite
– 1 lingura de seminte de chia
– 1 lingurita de miere
– 1 cana de apa
Mod de preparare si administrate
1. Amesteca toate ingredientele, cu exceptia semintelor de chia, in blender. Apoi adauga amestecul in pahar si pune semintele de chia. Amesteca bautura pentru inca 5 minute, pana cand semintele de chia incep sa se extinda.
2. Consuma aceasta bautura de 2 ori pe zi, timp de 15-20 de zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008415 (s)