News Flash:

Cel mai bun laxativ natural

12 August 2016
5043 Vizualizari | 0 Comentarii
constip
Constipatia este o problema de sanatate destul de frecventa si este cauzata de catre diferiti factori, cum ar fi varsta, o dieta necorespunzatoare, sedentarismul, avitaminoza, consumul insuficient de lichide, lipsa alimentatiei cu fibre si altele asemanatoare. Mai mult, constipatia poate sa apara ca rezultat al unei alte probleme medicale, caz in care este recomandat un consult de specialitate.
Statisticile arata ca unu din zece persoane sufera de probleme ale tranzitului intestinal iar acest remediu natural poate fi o solutie de efect la aceasta problema.
Experimente medicale efectuate in Quebec au descoperit acest gem care poate trata eficace constipatia.
Gem de Casa – Cel Mai Bun Laxativ Natural
Ingrediente:
• 150 grame curmale fara samburi (aproximativ o ceasca)
• 150 grame prune uscate (aproximativ o ceasca)
• 5 cani de apa clocotita (mai putine daca vrei ca gemul sa fie mai consistent)
Instructiuni:
Taie curmalele si prunele in bucati mici si adauga-le in apa care clocoteste. Tine pe foc pana ce mixtura devine densa. Reteta este pentru 20 de masuri a cate o lingura fiecare. Poate fi consumata de oricine indiferent de varsta. Se poate consuma inclusiv la micul dejun. De exemplu, poti adauga acest gem in iaurt, il poti combina cu cereale si cu orice altceva iti place.
Prunele uscate sunt o sursa excelenta de fibre. De asemenea, ele sunt bogate in sorbitol, un excelent purgativ, ajutand astfel la eliminarea problemei ce tine de tranzitul intestinal.
De asemenea, poti pune cateva prune uscate peste noapte intr-un pahar cu apa. Prunele se pot consuma a doua zi dimineata.

constipatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004516 (s)