News Flash:

Barbat retinut pentru ca s-a apropiat prea mult de fosta iubita, in Timis

20 Mai 2022
335 Vizualizari | 0 Comentarii
arest

Ancheta a politistilor in cazul unui barbat de 49 de ani din Jimbolia. El este cercetat penal si a fost retinut dupa ce a incalcat un ordin de protectie pentru fosta lui iubita. Individul a si amenintat-o pe femeie.
 
 
Totul s-a petrecut miercuri dupa-masa, la Jimbolia. Femeia a cerut ajutorul politistilor dupa ce barbatul de 49 de ani a amenintat-o. Nu avea voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de ea, spun oamenii legii.

„In data de 18 mai a.c., in jurul orei 16:00, politistii orasului Jimbolia au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca fostul concubin, un barbat de 49 de ani, a incalcat ordinul de protectie, prin aceea ca s-a apropiat de ea la mai putin de 100 m si a amenintat-o. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie, insa barbatul nu a mai fost gasit, acesta fiind depistat uterior pe raza comunei Checea”, transmit cei de la IPJ Timis.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru incalcarea ordinului de protectie, iar barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006534 (s)