News Flash:

ATENTIE! Tramvaiele se retrag la depou astazi, de la ora 17.00

31 Iulie 2015
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai1
RATT a anuntat intreruperi de circulatie, in weekend, de vineri de la ora 17.00 pana duminica la miezul noptii, pentru a se putea lucra in intersectia unde se despart tramvaiele 4 si 5, Bulevardul Cetatii – Calea Bogdanestilor.
In aceste conditii, pe perioada lucrarilor, circulatia tramvaielor de pe linia 10 va fi suspendata, iar traseele vagoanelor de pe liniile 4 si 5 vor fi deviate.
Tramvaiele de pe linia 4 vor avea un traseu in circuit din Piata 700, pe la Spitalul de Copii – Catedrala Mitropolitana – Piata Maria – Piata Balcescu – Banatim – AEM – Ciarda Rosie, cu retur pe strada Stefan cel Mare – Piata Traian – Prefectura – Piata Libertatii – Piata 700.
Tramvaiul 5 va avea garnituri in plus si va circula din Piata 700 spre Prefectura – Piata Traian – Printul Turcesc – Modern – UMT – Gara de Est – Piata Badea Cartan – Piata Traian – Fabrica de Bere – Banatim – Piata Balcescu – Piata Maria – Catedrala Mitropolitana – Piata 700.
Timisorenii care vor sa ajunga din Piata 700 in Calea Torontalului sau in Ronat vor avea la dispozitie autobuze, scrie tion.ro.
„Din data de 31 iulie, de la ora 17.00, pana in data de 2 august, ora 24.00, se va intrerupe circulatia tramvaielor pe tronsonul Piata 700 – Torontal si Balta Verde – Ronat pentru a face posibila demararea lucrarilor de reabilitare a tramei stradale si a liniilor de tramvai pe Calea Bogdanestilor, la intersectie cu Bulevardul Cetatii. Circulatia intre Piata 700 si Torontal, respectiv Ronat va fi deservita de autobuze”, precizeaza reprezentantii RATT.
Autobuzele vor circula pe doua trasee.
Traseul 1 va fi: Torontal – Bd. Cetatii – Calea Bogdanestilor (Balta Verde) – str. Coriolan Brediceanu (pe linia de tramvai) – str. Dr. Iosif Nemoianu (Spitalul de Copii) – Bd. Republicii – str. Sfantul Ioan – str. Coriolan Brediceanu si retur. Intervalul de circulatie va fi de 17 minute, anunta cei de la RATT.
Traseul 2 va fi: Ronat – Calea Bogdanestilor si retur de la bifurcatia liniilor de tramvai 4 cu 5.
Intervalul de circulatie va fi de 20 de minute in acest caz.

ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005951 (s)