News Flash:

Premierul Ponta a ajuns in America - FOTO

30 Iulie 2015
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern2
Premierul Victor Ponta a plecat in Statele Unite ale Americii, unde isi va petrece vacanta, alaturi de familie, el fiind surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, potrivit unei imagini postate pe reteaua de socializare Facebook.
Victor Ponta a anuntat ca pleaca, miercuri, in concediu de odihna, impreuna cu familia, in afara tarii, dar nu in Turcia, precizand ca urmeaza sa revina in Romania in data de 9 august.
Potrivit unei imagini postate pe Facebook de Magda Bistriceanu, fosta membra PSD, Victor Ponta se afla la Miami, el fiind surprins intr-o cafenea, alaturi de fiul sau.
Intr-o declaratie facuta miercuri seara, la B1 TV, in care critica atitudinea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, Traian Basescu a declarat ca "daca nu era la Miami, Ponta l-ar fi chemat pe Liviu Dragnea si i-ar fi spus ca, daca mai indrazneste sa faca anunturi publice care vizeaza activitatea ministrilor, demisioneaza".
“Daca nu era la Miami, cu certitudine, asa gandesc eu, l-ar fi chemat (Ponta -n.r.) si i-ar fi spus: «Uite, baiatu’, stii care e treaba? Eu stau aici ca sa mai fiti la guvernare. Daca mai indraznesti o singura data sa mai faci anunturi de-astea, ati pierdut guvernarea». Eu va spun ce as fi facut eu (…) Apoi, as fi spus si partidului: «Am avut o discutie cu domnul Dragnea, l-am atentionat ca nu e seful ministrilor. Daca o singura data indrazneste sa faca anunturi  publice care vizeaza activitatea ministrilor, il las»", a declarat Traian Basescu.

Galerie Foto

ponta_cafenea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006503 (s)