News Flash:

Sebastian Ghita, la ICCJ: "Dosarul este in instanta, sa vedem ce decid judecatorii"

30 Iulie 2015
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita
Sebastian Ghita a declarat, joi, ca dosarul in care este acuzat de dare de mita si spalare de bani a trecut de etapa polemicilor, a ajuns in instanta si acum el trebuie sa aiba incredere in judecatori si in decizia acestora, precizand ca in tot ce a facut a incercat sa nu incalce legea.
Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde dosarul in care este judecat alaturi de fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a intrat in camera preliminara, iar judecatorii verifica masurile preventive luate de procurori in cazul acestora.
Ghita a spus, la intrarea in sediul ICCJ, ca situatia in care se afla el nu este una fericita, dar dosarul este acum la instanta, care va decide daca este sau nu vinovat de faptele pentru care a fost trimis in judecata.
"Am iesit din etapa polemicilor si discutiilor, dosarul a ajuns in instanta si, ca ne place sau ca nu ne place, in judecatori trebuie sa avem incredere, sa le respectam munca si sa asteptam sa vedem ce decid dansii", a declarat Sebastian Ghita.
Intrebat despre sponsorizarea echipei Basket Club Asesoft si acuzatia procurorilor ca i-a dat mita fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu, Ghita a spus ca echipa de baschet este "o chestiune" cu care se mandreste.
"Sunt 15 ani in care s-au facut performante, iar astazi 700 de copii merg la cluburile de junior din Ploiesti (...) Imi par tare rau ca tot efortul din acesti ani in ceea ce priveste sportul se sfarseste aici, cu un dosar si cu o ancheta, si cu o trimitere in judecata", a adaugat deputatul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006284 (s)