News Flash:

Urmarire ca-n filme in Timis. S-au tras si focuri de arma

31 Iulie 2015
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
urmarire
Joi in jurul orei 17, politistii de la Sectia 1 Politie Rurala au inregistrat cu radarul un sofer care conducea, prin Sacosu Turcesc, cu 82 de kilometri la ora. Agentii au incercat sa il traga pe dreapta, insa acesta nu a oprit. Echipajul de politie a plecat in urmarirea soferului care a calcat puternic pedala de acceleratie. Dupa aproximativ 20 de kilometri, fugarul a pierdut controlul volanului, in Nitchidorf, si a intrat cu masina intr-un cap de pod. Atat el, cat si pasagerul din dreapta au sarit din autoturism si au incercat sa fuga.
Politistii au plecat in urmarirea lor, iar la un moment dat unul dintre agenti a tras si doua focuri de arma. Oamenii legii au reusit sa prinda pasagerul din autoturism, insa soferul s-a facut nevazut. Tanarul prins are 24 de ani, este din Jebel si a refuzat sa le spuna oamenilor legii cine se afla la volan, scrie tion.ro.
In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca, cel mai probabil, este vorba tot despre un tanar din Jebel, care are 18 ani. Acesta nu are permis de conducere si are deja patru dosare penale pentru conducere fara permis. Mai mult, este posibil ca masina cu care se deplasau cei doi sa fie furata. Autoturismul este inmatriculat in judetul Bihor pe numele unui alt barbat. Oamenii legii vor sa afle cum a ajuns tanarul de 18 ani in posesia autoturismului. El este in continuare cautat de politie.

sacosu turcesc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004677 (s)