News Flash:

ATENTIE! Interzis cu trotinete, role si skate-uri in centrul istoric al Timisoarei! Ce spune primarul Robu

30 Mai 2017
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
rola
Gata cu plimbarile pe trotinete sau pe skate-uri ori pe role pe strazile pietonale din centrul Timisoarei, in curand! Primarul Timisoarei sustine ca situatia a scapat de sub control si ca, dupa biciclisti, chiar si cei care se dau cu trotinetele, cu rolele sau cu skate-uri sunt periculosi. Care este solutia? Comisia de Circulatie le va interzice! 

Primarul Nicolae Robu sustine ca politistii locali au o abordare mai „ingusta” si ca nu ii trag la raspundere pe cei care se plimba cu rolele ori cu skate-urile cu viteza pentru ca nu exista aceste cuvinte in lege. A gasit solutia: pune Comisia de Circulatie sa dea o hotarare.
„Nu au voie nici cei cu role, skate si trotinete. Politia are o abordare care dovedeste ingustime de intelegere a lucrurilor, spunand ca nu au gasit aceste instrumente de mobilitate enumerate in lege. Pai legea discuta principii, are un spirit al ei, nu trebuie sa enumere exhaustiv tot ce este folosit pentru mobilitate. Nici cei cu trotinete nu au voie sa circule in zona, categoric. Nu trebuie sa ne oprim la ceea ce gasim in enumerari, noi putem sa interzicem fara nicio problema si folosirea skate-urilor si folosirea trotinetelor in aceste zone pietonale, pentru ca sunt realmente un pericol”, a explicat primarul Timisoarei pentru tion.ro.
Robu spune ca planul este sa se dea o hotarare care sa interzica si circulatia trotinetelor, a rolelor si a skate-urilor in centrul orasului. Exact asa cum s-a facut si pentru biciclete, pentru ca, in viziunea edilului sef, zonele de promenada trebuie sa fie zone de promenada.

trotinete skate robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005123 (s)