News Flash:

ATENTIE, BIZON IN TRAFIC! Un sofer ramas fara tichet rupe bariera unei parcari private din Timisoara - VIDEO

14 Ianuarie 2016
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
rupe bariera
Acest "Bizon" a intrat cu masina intr-o parcare privata a Consiliului Judetean Timis. Nimic anormal, pana la iesire. Ramas fara tichet, omul nostru a rupt pur si simplu bariera. 
Toti cei care in cunosc de faptas dupa placuta de inmatriculare cu numarul TM-11-BMS sunt rugati sa ne anunte pentru a-i comunica pagubele. Evenimentl a avut loc pe 12 ianuarie 2015, la ora 15:55:01. Numarul masinii este TM-11-BMS.
„Domnul a parcat in parcarea Consiliului Judetean Timis si la plecare nu a putut prezenta tichetul de acces in parcare. Pentru asta, conform regulamentului, se percepe o taxa de 200 de lei. Dansul a zis ca nu plateste, iar angajatul a spus sa-si caute tichetul. A venit cu un tichet mototolit, dupa cateva minute, angajatul CJ Timis a incercat sa-l scaneze, dar nu a reusit. I-a spus ca trebuie sa plateasca, iar dansul a spus ca rupe bariera. A plecat, si-a luat masina, si si-a facut dreptate singur”, spune Livius Dugaci, director adjunct la Directia de Prestari Servicii Timis, scrie tion.ro.
Intreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere si poate fi vazut incepand de la minutul 1.
Liviu Dugaci a precizat ca Politia a fost alertata imediat, iar soferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru distrugere. In plus, el va trebui sa suporte si valoarea daunelor, estimate la circa 1200 de lei.
„Am anuntat politia, a fost politia acolo ieri seara, a facut fotografii, am facut o plangere si urmeaza sa ne contacteze cei de la Politie pentru o plangere penala pentru distrugere. Politia va identifica proprietarul masinii si acesta va suporta pagubele. Vom pune la dispozitia politiei imaginile video. Valoarea pagubei noi o estimam undeva la 1200 de lei – inlocuirea barierei plus ce s-a mai distrus, plus manopera. De la ora 16 pana la ora 20.30 parcarea a fost inchisa, marti. Daca am 300 de de masini care imi intra in parcare in fiecare ora, undeva la 3.000 de lei tot se ridica, cu tot cu bariera. Nu stim cine este acest domn, politia il va identifica”, mai spune Dugaci, director adjunct la Directia de Prestari Servicii Timis.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018979 (s)