News Flash:

Prognoza meteo pentru joi si vineri

13 Ianuarie 2016
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Joi, valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor, dar se vor mentine in continuare peste mediile climatologice specifice perioadei, informeaza Angentia Nationala de Meteorologie.
In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si centrale. In zonele montane local va ninge slab, iar in Maramures, Transilvania si nordul Moldovei izolat, mai ales dimineata, vor fi precipitatii mixte. Noaptea, vor fi innorari in jumatatea de vest a teritoriului si va ploua local in Banat si izolat in Crisana si Oltenia, iar in zonele montane aferente acestor regiuni vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde trecator va spulbera zapada si temporar in regiunile sudice si sud-vestice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -10 grade  in depresiunile Carpatilor Orientali si 3...4 grade in sudul Banatului. Vor fi conditii de ceata. 

LA BUCURESTI:
Vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal la aceasta data, astfel ca temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima de -3...-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat.
VINERI
IN TARA
Vremea va fi in general inchisa, cu cer innorat si precipitatii a caror arie se va extinde cuprizand treptat toate regiunile. La inceput acestea vor fi mai frecvente si mai insemnate cantitativ in jumatatea de vest, apoi se vor semnala local si in restul teritoriului si vor fi in general slabe. In  zonele montane va ninge, in Banat, Oltenia si Crisana va ploua la inceput, apoi vor fi precipitatii mixte, iar in Maramures si Trasilvania vor fi mai ales lapovite si ninsori. Cantitatile de apa vor totaliza 15...20 l/mp, cu precadere la munte, unde se va depune strat nou de zapada, local mai consistent, dar si in regiunile sud-vestice. In Muntenia si Dobrogea va ploua pe spatii mai extinse noaptea, iar in Moldova, mai ales spre sfarsitul intervalului, vor fi precipitatii locale, mixte. Vor fi conditii de polei.  Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, unde va viscoli si spulbera ninsoarea, dar temporar si in sud-vestul tarii si in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 32 queries | Mysql time :0.034169 (s)