News Flash:

ANUNT DUREROS facut de Adriana Bahmuteanu. Decizie neasteptata luata dupa sase ani...

4 Ianuarie 2018
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
bahmu cu copiii

Adriana Bahmuteanu pleaca de la Antena Stars, dupa mai bine de sase ani petrecuti la acest post de televiziune. Ea a facut anuntul pe contul sau personal de socializare.

Bahmuteanca facea echipa cu Bianca Sarbu si Cristi Brancu la emisiunea “Agentia VIP”. Fosta sotie a lui Silviu Prigoana a multumit celor de postul TV si a spus ca acum doreste schimbari pe toate planurile existentei sale.

„Vreau ca anul ce tocmai a trecut sa-mi aduca schimbari pe toate planurile existentei mele. Asadar, dupa mai bine de sase ani de provocari, aventura si competitie, calatoria mea alaturi de echipa Antena Stars se incheie aici.

A fost o perioada superba profesional, incarcata de adrenalina minutului de rating, o experienta inedita alaturi de colegi minunati.

Multumesc intregii echipe ce m-a sustinut in momentele dificile, managementului, celor de la PR si tehnicienilor din spatele camerelor tv.

Am convingerea ca viata este o aventura formata din provocari, episioade, lectii, provocari sau obstacole pe care trebuie sa le depasim.

La fel cum cred cu tarie ca fiecare dintre noi ne construim realitatea si drumul asa cum simtim ca este mai bine. Multumesc tuturor”, a scris Adriana Bahmuteanu, pe contul ei personal de Facebook.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, dati in judecata!

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au fost actionati in instanta de Protectia Copilului Sectorul 5. Obiectul dosarului il reprezinta „obligarea minorului la consiliere psihologica”, iar primul termen in proces a avut loc deja in urma cu doua saptamani si jumatate.

Atunci, judecatorii au invitat cele doua parti sa incerce sa ajunga la o solutie in camera de consiliu, iar respectiva intalnire ar urma sa aiba loc la inceputul lunii ianuarie.

Adriana si Silviu au impreuna doi copii: Maximus (10 ani) si Eduard (7 ani), amandoi locuind in prezent la mama. Nu se stie pana in acest moment daca “Protectia copilului” a deschis aceasta actiune la cererea unuia dintre parinti, a unei alte persoane sau institutii sau pur si simplu s-a autosesizat, scrie wowbiz.ro.

In trecut, Bahmutenu spusese ca micutii au nevoie de consiliere psihologica, in urma divortului.

„Ii cer sa divortam pe cale amiabila si il mai rog sa accepte consilierea psihologica pentru copii.

Acesti copii au nevoie de acest lucru, nu vreau sa fie niste rebuturi ale societatii din cauza traumelor traite in copilarie”, spunea Adriana Bahmuteanu in 2015.

In replica, Prigoana a spus ca psihologii i-au facut pe copii sa aiba rezultate proaste la scoala.

„Psihoterapie, psihopupu, nu stiu ce dracu e, cert e ca scoala m-a anuntat ca copiii merg din prost in prost. Adica, prin februarie, m-au anuntat ca au devenit violenti”, spunea Prigoana.

In fine, in septembrie 2015, instanta a mai dat o hotarare prin care cei doi baieti sa urmeze sedinte de consiliere psihologica.


adriana bahmuteanu bahmuteanca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006021 (s)