News Flash:

12 semne ca barbatul de langa tine te respecta cu adevarat – Daca face numarul 10, pastreaza-l!

3 Ianuarie 2018
1325 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2

Fiecare femeie isi doreste un barbat care sa fie perfect din punctul ei de vedere. Nu este neaparata nevoie ca barbatul visurilor tale sa fie placut de prietenii tai sau de familia ta, este suficient sa iti placa tie si sa va intelegeti. Cel mai important lucru intr-o relatie este respectul. Daca nu exista respect, ce rost mai are sa stai alaturi de cineva care nu te respecta?

Iata cateva semne care iti demonstreaza ca partenerul tau te respecta si merita sa-l pastrezi.

1. Te face sa te simti bine cand te prezinta prietenilor lor sau familiei pentru ca te lauda si exagereaza cand vine vorba de talentele tale sau de calitatile tale.

2. Devine gelos in momentul in care vorbesti cu alti barbati. Nu este gelos pentru ca nu are incredere in tine, ci pentru ca stie cat de minunata esti si ii este teama sa nu te piarda.

3. Nu se teme sa foloseasca superlative in momentul in care te complimenteaza. de exemplu, iti spune ca esti cea mai frumoasa femeie, cea cu care se potriveste si cea mi inteligenta persoana pe care o cunoaste.

4. Cand va certati si tu spui ceva care il deranjeaza, nu iti raspunde cu aceeasi moneda si lasa de la e pentru ca stie ca nu o spui cu rautate si o spui doar la nervi.

5. Iubeste sa te intrebe despre lucruri la care esti buna si le faci perfect pentru ca stie ca te pricepi si poate invata multe lucruri de la tine.

6. Uneori te scoate din zona de confort pentru a-ti indeplini dorintele si pentru a ajunge unde iti doresti pentru ca el crede in talentul tau. Mereu incearca sa te faca sa ai mai multa incredere in tine.

7. Cand vorbesti cu cineva, fie ca este vorba despre un vechi prieten sau un prieten, si tu iti exprimi puternic o opinie, il vei vedea cum analizeaza situatia dintr-un colt al camerei zambind mandru.

8. Mereu cand esti trista sau tensionata dintr-un motiv anume, el isi doreste sa fie un partener mai bun si isi doreste sa te faca sa te simti mai bine. Chiar daca stie ca nu va rezolva problema, va incerca sa te inteleaga si sa faca orice pentru a-ti schimba starea de spirit.

9. Discuta despre orice cu tine si iti cere parerea cand vine vorba de imbracaminte sau de cariera. Nu conteaza cat de nesemnificative pot fi acele lucruri pentru tine, insa pentru el conteaza foarte mult parerea ta.

10. In momentele intime se focuseaza mai mult pe placerea ta. Orice va face, va avea grija mereu sa te simti tu bine si apoi se va concentra pe placerea lui.

11. Atunci cand te raneste, face orice pentru a te impaca si pentru a-ti trece supararea. Compromisurile sunt foarte importante intr-o relatie.

12. Te sustine in tot ceea ce faci si iti intelege nevoile si te ajuta de fiecare data cand ai nevoie de ceva, chiar si atunci cand ai probleme financiare.

Daca iubitul tau face aceste lucruri, inseamna ca te respecta cu adevarat si merita sa-l pastrezi in viata ta pentru ca te iubeste sincer.


fiecare femeie gelos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006373 (s)