News Flash:

La ce boli esti expus in 2018, in functie de zodie

3 Ianuarie 2018
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01

Sanatatea este pivotul in jurul caruia se invart toate celelalte aspecte ale vietii unei persoane. Asadar, daca e sa ne luam dupa dorintele puse la final de an, cei mai multi dintre noi isi doresc cu ardoare sa fie sanatosi. Iata cum vei sta cu sanatatea in 2018, in functie de zodie!

BERBEC

Inceputul de an nu te prinde in cea mai buna forma fizica si psihica, din pacate. Imunitatea generala este destul de scazuta si, in consecinta, te vei simti mai mereu lipsit de energie. Atentie insa la imunitatea scazuta, caci aceasta te va predispune la diferite infectii. Tot in acest an, afectiunile cronice s-ar putea acutiza cand si cand.

 

TAUR

Pentru tauri, starea lor de sanatate in 2018 va fi direct proportionala cu stilul de viata pe care il vor duce. Daca te vei lasa prea atras in placerile vietii, este foarte posibil ca aceste vicii sa-ti afecteze serios sanatatea. De asemenea, nu neglija problemele digestive.

 

GEMENI

Un stil de viata mult prea solicitant si stresul nu fac casa buna atunci cand vine vorba de sanatatea unei persoane. Avansarea in diferitele sectoare ale vietii este cu siguranta importanta, insa nu cu pretul sanatatii. Astfel, nativii gemeni s-ar putea confrunta in acest an cu probleme cardiace si ale articulatiilor. Sportul si adoptarea unui regim de viata echilibrat se pot dovedi de mare ajutor!

RAC

Anul 2018 nu ii gaseste pe nativii zodiei rac in cea mai buna forma fizica. Sub nicio forma, racii nu trebuie sa ignore eventualele simptome ale unei afectiuni si sa ceara sfatul unui medic de specialitate, pentru a evita probleme grave de sanatate. Sistemul digestiv i-ar putea deranja cel mai mult, astfel ca este recomandat sa duca o viata ordonata.

 

LEU

In ceea ce priveste sanatatea leilor in 2018, noul an se caracterizeaza prin doua aspecte. Astfel, prima parte a anului s-ar putea dovedi a fi mai greoaie din punctul de vedere al sanatatii. Din fericire, nu este vorba de o problema majora. Totusi, nu trebuie sa ignori afectiunile minore care revin, pentru a nu te simti incomod si nefericit. Sanatatea se va imbunatati considerabil in a doua parte a anului.

FECIOARA

Vei intampina noul an 2018 cu o sanatate de invidiat, in cazul in care vei controla surmenajul si suprasolicitarea. Este recomandat sa-ti iei mai des pauze si sa profiti de un masaj sau de un tratament de reintinerire. Pot aparea probleme respiratorii sau legate de circulatia periferica.

BALANTA

Anul 2018 nu va veni cu probleme de sanatate pentru nativii din balanta. Totusi, balantele trecute de prima tinerete pot suferi de afectiuni ale sistemului osos, specifice varstei. Atentie, insa! Balantele vor fi predispuse la accidente in acest an.

SCORPION

Scorpionii nu vor intampina probleme de sanatate in noul an, cu conditia sa nu renunte la obiceiurile sanatoase de viata si la stilul de viata bine organizat. Daca isi vor incalca aceste principii, este posibil sa se confrunte cu hipertensiune sau diabet, adica boli ce tin de stilul de viata.

SAGETATOR

Inceputul de an te-ar putea gasi intr-o stare de letargie, care ar putea continua pentru o perioada. Din cauza nivelului redus de energie, este foarte posibil sa suferi de modificari ale dispozitiei, cu consecinte nefaste asupra starii generale de sanatate si a imunitatii. Nu neglija bolile cronice!
 

CAPRICORN

Anul 2018 anunta pentru nativii capricorn un an echilibrat din punctul de vedere al sanatatii. Totusi, femeile capricorn trebuie sa acorde o atentie sporita problemelor ginecologice sau hormonale aferente. In general, capricornii pot fi predispusi la infectii in timpul anului.

VARSATOR

Anul 2018 va fi unul lipsit de probleme de sanatate pentru varsatori, poate cu exceptia  unei raceli sau gripe, adica afectiuni minore care pot fi prevenite.

PESTI

Nativii pesti trebuie sa-si ia masuri suplimentare si sa actioneze in acest pentru a stimula imunitatea. In acest sens, pestii se pot inscrie la cursuri de yoga sau pot imbratisa orice alta forma de exercitiu fizic, cu conditia sa devina o rutina. 


berbec taur digestive gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004843 (s)