News Flash:

Antonia a dat din casa. Cum s-a cunoscut cu Alex Velea? ”Stiam ca oamenii judeca usor”

21 Octombrie 2021
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Anul acesta au implinit opt ani de relatie, au impreuna doi copii superbi, s-au logodit recent si sunt fericiti in ciuda tuturor haterilor. Alex Velea si Antonia formeaza unul dintre cele mai frumoase, dar si invidiate cupluri din showbiz-ul romanesc. S-au cunoscut intr-o perioada dificila din vietile lor, Velea tocmai divortase de prima sotie, iar Antonia incepuse procesul de divort de primul ei sot, tatal Mayei, si au fost nevoiti sa isi ascunda relatia la inceput.

Antonia a facut recent un pictorial pentru revista Viva!, alaturi de fiica ei, si a vorbit putin despre relatia cu Alex Velea, despre provocarile vietii de mama de trei copii si despre cariera. Artista a povestit despre inceputul relatiei dintre ea si Alex si a declarat ca: ”Totul a decurs firesc si lucrurile s-au intamplat de la sine. Am simtit chimie, atractie si a devenit in timp o relatie, iubire. Stiam ca oamenii judeca usor, pe informatii care erau speculate, nu pe informatii reale, asa ca asta a fost calea cea mai usoara, sa ne ascundem. Desi a fost extraordinar de greu sa facem acest lucru. Important este ca a trecut, ca suntem fericiti, ca suntem bine, ca avem o familie frumoasa si ca avem o relatie solida, cu multa iubire”.

 

Velea i-a fost alaturi pe parcursul procesului de divort de primul ei sot si in lupta pentru custodia fiicei sale. Divortul s-a incheiat abia la inceputul acestui an, iar Antonia este, oficial, libera sa devina doamna Velea. Iubitul ei nu a asteptat prea mult si a cerut-o recent de sotie. I-a oferit un inel cu diamante si i-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Totul a fost filmat, iar momentul a fost inclus in primul lor episod de podcast. Ulterior au facut si o reactie la cererea in casatorie si au mai dat putin ”din casa”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006263 (s)