News Flash:

Anda Adam a fost ceruta de sotie. Ce a declarat artista despre gestul iubitului ei? ”Nu mai speram ca... ”

27 Octombrie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Adam

Anda Adam are toate motivele din lume sa fie fericita. Artista a fost ceruta de sotie intr-un cadru de poveste, fix asa cum isi dorea, iar emotiile au fost la cote maxime. Desi nu avea mai sperante si credea ca o sa fie ceruta de catre actualul iubit, acesta a surprins-o pe artista cu marea intrebare.

Anda Adam a spus din nou cel mai mare ”da” si spera ca de data asta sa fie ultimul. Artista si Yosif Eudor Mohaci traiesc o frumoasa poveste de dragoste si, pentru a-i demonstra ca este aleasa inimii lui, Yosif a pus totul la care de unul singur. Acesta a ales sa o ceara de sotie pe Anda fix cand se aflau in vacanta in Turcia pentru ca totul sa fie special. Anda a fost total luata pe nepregatite si a povestiti pentru cei de la wowbiz.ro cu emotie in glas cu a decurs intregul moment. 

”Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta.

Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul.
El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatit.

S-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. A fost foarte empotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie… Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana. A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru… Cand vom decide si ziua nuntii va vom anunta”


wowbiz ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008601 (s)