News Flash:

Anamaria Prodan a dat de pamant cu actuala iubita a lui Laurentiu Reghecampf. „Spalata, e ca noua”

17 Ianuarie 2022
607 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este o femeie puternica care a demonstrat ca orice sfarsit poate fi un nou inceput. Desi nu i-a picat deloc bine faptul ca Laurentiu Reghecampf se simte bine cu noua lui iubita, Anamaria s-a abtinut, cat a putut si a demonstrat ca este o femeie cu clasa si ca nu se preteaza la scandaluri de dragul atentiei. 

Anamaria Prodan a fost invitata de Codin Maticiuc la podcastul pe care acesta il are pe Youtube. Acolo, sexy impresara nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume si s-a legat, provocata fiind si de actuala iubita a lui Laurentiu Reghecampf. Anamaria nu are o parerea prea buna despre cea care il va face tatic, din nou, pe Reghecampf. Impresara este de parere ca fostul ei sot putea alege o partenera pe masura, mult mai buna, dar acum, ca ales-o pe Corina, in opinia ei, spune multe despre. 

Spalata e ca si noua. Relax! Chiar daca ai ajuns ultimul, te consolezi cu un proverb! Ultimul scapa turna”, a scris Anamaria Prodan. 

In plus, Luca Reghecampf ar fi locuit intreaga vara acasa la iubita sa, in timp ce Laurentiu Reghecampf a locuit cu Corina Caciuc.

”Saracul Reghe, ne este foarte mila de el, dar nu-l putem ajuta mai mult decat am facut-o! Omul nu poate sa-si asume faptul ca amanta are un trecut mai zbuciumat. Omul incearca sa arunce pe mine si pe copii mizeria lui. Nu o cunosc pe doamna Peng si nu am vorbit vreodata in viata mea cu dansa! Niciodata nu am antamat interlopi sa-i bat amanta lui Reghe, niciodata nu m-am interesat ce face Reghe sau amanta, nu am invrajbit copiii impotriva lui Reghe, am incercat sa-l rog pe Reghe sa divortam fara scandal, cu conditie sa dea ce a furat inapoi, dar se pare ca-s toate vandute deja, incasati si mancati banii de mult …Copiii au reactionat firesc cand au realizat teatrul jucat de Reghe de ani! Comentariile copiilor si interviurile au avut urmari urate / blocati toti instant si jigniti de catre Reghe! Din aceste declaratii se vede disperarea unui “barbat“ cand realizeaza ca se strange latul la par! Luca, baiatul nostru, a locuit in casa doamnei Peng toata vara, in timp ce tatal lui, Reghe, se destrabala cu amanta… nici capul nu-l durea de baiat! Cand nu era la doamna Peng acasa era la mine acasam cu iubita Asiana la Snagov. Reghe era tot disparut din peisaj”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006602 (s)