News Flash:

Alina Eremia are un corp de zeita. Dieta pe care o urmeaza artista este la indemana oricarei femei

23 Mai 2022
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Eremia

Alina Eremia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Arta cere sacrificii, iar Alina a reusit sa treaca prin schimbari radicale pana cand a ajuns la rezultatele dorite. Cum nimic nu este usor de obtinut, Alina a inceput cu pasi mici, dar siguri, iar acum da sfaturi celor care vor sa se apuce de treaba.

Alina Eremia a devenit cunoscuta publicului odata cu aparitia in ”Pariu cu viata”, serialul de PRO TV. Alina avea unul dintre rolurile principale si nu este de mirare ca a devenit instant favorita fanilor. De atunci si pana acum au trecut multi ani, iar Alina Eremia a trecut prin schimbari radicale. Pe langa faptul ca a renuntat la brunet si s-a vopsit blonda, cea mai vizibila schimbare este la nivelul corpului. Alina a reusit sa elimine kilogramele in plus cu multa disciplina alimentara si sportiva.

Cei care o urmaresc pe artista, au observat ca aceasta petrece mult timp la sala; cand nu are timp, Alina Eremia nu se abate de la program si prefera sa alerge pe banda acasa. Multi s-au intrebat ce consuma Alina de arata asa bine, asa ca raspunsul a fost dat chiar de ea. Alina a spus ca dieta ei nu este deloc greu de urmat atata timp cat exista motivatie.


”Nu mananc niciodata alimente prajite si fast food, mananc foarte rar, doar atunci cand mor de pofta, nu mai pot, cand simt ca am ajuns intr-un punct in care simt ca trebuie sa comit o prostie alimentara. Dar evit cat se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mananc dar dulciuri pe baza de stevie sau cu indulcitori. Evit zaharul pentru ca este extrem de nociv”, a spus Alina pentru Avantaje.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)