News Flash:

Alex Velea, adevarul despre cearta cu Zanni. „Viata e plina de neprevazut”

20 Ianuarie 2022
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Velea

Alex Velea este obisnuit cu cu dezamagirile venite din partea apropiatilor. Nu de putine ori, artistul a fost lasat balta fix cand se astepta cel mai putin chiar de catre persoanele pe care le-a ajutat cel mai mult. Dupa ce a rupt orice legatura cu Mario Fresh si Lino Golden, fanii cred ca Alex Velea a ajuns la cutite si cu Zanni.

Alex Velea trece prin cea mai aglomerata perioada din punct de vedere profesional. Iubitul Antoniei filmeaza videoclip dupa videoclip, iar atunci cand nu este in studioul de inregistrari, artistul petrece timp cu frumoasa lui iubita si cei doi copii. In ultima vreme, Velea nu s-a mai afisat alaturi de Zanni, iar asta i-a facut pe multi sa creada ca cei doi nu se mai inteleg la fel de bine. Zanni a fost absent din mediul online si, asa cum a spus si el, a avut toate motivele sa faca asta. Castigatorul ”Survivor” a trecut prin clipe grele despre care nu a vrut sa vorbeasca, dar se pare ca asta l-a distanta de toata gasca. Pentru a nu lasa loc de interpretari, Alex Velea a decis ca cel mai bine este sa fie el cel care pune punctul pe „i” si lamureste intreaga situatie. 

Zanni e copilul meu de suflet. A avut o mica depresie de care a reusit sa treaca. Sa nu uitati ca a crescut fara parinti, iar anul acesta a stat sase luni in jungla. A fost putin debusolat, dar de-aia ma are pe mine. Ca sa-l ancorez in realitate si sa-i explic ca viata e plina de neprevazut, dar ca e frumoasa si trebuie traita intens, indiferent de ce zice „stanga sau dreapta.
Inca nu-si da seama ce a realizat tocmai pentru ca a fost mereu „in priza. Toata lumea l-a zapacit de creieri cu intrebari, cu interviuri. L-au agitat si nu i-au dat ragaz sa se adune si sa se bucure un pic de el si de aceasta mica/mare realizare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)