News Flash:

ALERTA! Cod PORTOCALIU de vant puternic in judetele Caras-Severin si Gorj. IGSU face apel la populatie sa ramana in spatii inchise care asigura protectie

20 Februarie 2018
857 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna caras

Meteorologii au emis, marti, o atentionare cod galben de vant puternic pentru judetele Gors si Caras-Severin, viteza la rafala putand depasi 100 de kilometri pe ora. IGSU face apel la populatie sa ramana in spatii inchise care asigura protectie.
Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in judetele Gors si Caras-Severin, vor fi intensificari ale vantului care la rafala vor depasi local 90-100 km/h, iar la peste 1700 de metri, peste 110 km/h. La munte, zapada va fi viscolita.

Atentionarea de cod portocaliu intra in vigoare marti, la ora 10.15 si expira in aceeasi zi, la ora 16.00.

Reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) fac apel pentru populatia din zonele vizate ca pe timpul manifestarii fenomenelor sa ramana in spatii inchise care le asigura protectia.
De asemenea, IGUS recomanda evitarea deplasarii in parcuri sau alte zone unde se afla arbori care ar putea sa fie doborati de vant.

„Echipajele operative de pompieri sunt pregatite sa intervina in sprijinul populatiei si autoritatilor publice locale, pentru limitarea si inlaturarea efectelor de vreme rea”, arata IGSU.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006087 (s)