News Flash:

Vlad Cosma a prezentat o noua inregistrare in care ar aparea procurori de la DNA Ploiesti

19 Februarie 2018
824 Vizualizari | 0 Comentarii
vlad

Vlad Cosma a prezentat, duminica, o noua inregistrare din sediul DNA Ploiesti. Potrivit discutiilor, acesta ar fi fost invatat ce sa declare intr-o cauza in care era citat ca martor. Fostul deputat a acuzat si ca a fost constrans de DNA Ploiesti sa dea o declaratie neadevarata la instanta.
In inregistrarea prezentata de Vlad Cosma la Antena 3, realizata in sediul DNA Ploiesti, ar aparea procurorii Mircea Negulescu, Lucian Onea si Giuela Deaconu. Potrivit inregistrarii, Deaconu l-ar fi instruit pe Vlad Cosma in legatura cu declaratia de martor pe care ar fi urmat sa o dea ulterior intr-un dosar al DNA, spunandu-i ce urma sa fie intrebat si cum trebuia sa raspunda.

De asemenea, Vlad Cosma acuza ca a fost constrans de DNA Ploiesti sa dea o declaratie neadevarata la instanta in unul dintre dosarele lui Sebastian Ghita. Fostul deputat sustine ca a fost insotit si influentat de un ofiter DNA Ploiesti in timp ce era audiat de ICCJ prin videoconferinta.

"In aceasta fotografie o avem pe doamna politist judiciar DNA Ploiesti, Florea Gabriela. Am dat o declaratie, la un moment dat, intr-un dosar, pe care nu am mai dorit sa o sustin. M-au instiintat ca trebuie sa merg la instanta pentru a o sustine, am zis ca refuz. Pentru a ma determina sa o sustin, m-a insotit doamna Florea. Mi-a mai citit inca o data declaratia si a stat ascunsa dupa monitor pentru a nu se vedea ca este acolo. Pentru a se asigura ca rezultatul e unul favorabil, au acest tupeu de a merge inclusiv in instanta si a ticlui acolo declaratii pentru a fi siguri ca niste oameni vor fi condamnati. Cum se pot apara oamenii din aceasta tara daca doamna Florea sta ascunsa si influenteaza martorii. Asa se constrang martorii. Vom observa ca sala de judecata era ocupata si dansa corela, in aceasta fotografie, cu domnul Onea, pe telefon, tot ceea ce trebuia sa raspund eu. Ea vorbea cu el si ii spunea ca nu vreau sa declar ceea ce trebuie. Am refuzat sa spun ce si-au dorit doamna Florea si domnul Onea. Domnii judecatori au simtit ca ceva se intampla si in acel dosar s-a dispus achitare in prima instanta. E dosarul Badescu-Ghita", a declarat Vlad Cosma la Antena 3.
Fostul deputat a prezentat si o fotografie cu ofiterul de politie judiciara, precizand ca a fost realizata in sala in care urma sa fie audiat prin videoconferinta. Gabriela Florea este unul dintre cei doi ofiteri de politie judiciara de la DNA Ploiesti a caror revocare a cerut-o ministrul Afacerilor Interne.

Vlad Cosma a precizat ca a inceput sa faca inregistrarile cu procurorii DNA Ploiesti in anul 2015.

"Am constatat in anul 2015, cand m-au abordat ca se intampla niste ilegalitati in sediul DNA si in sediul Parchetului Curtii de Apel Ploiesti. Constatand ca ceea ce imi cer e ilegal, am incercat sa fac aceste inregistrari stiind ca le voi prezenta la un moment dat public. Am inceptut sa inregistrez de cand mi-au solicitat primele presupuse ilegalitati, din anul 2015", a spus Cosma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005464 (s)