News Flash:

Prima intalnire dintre Toader si Iohannis dupa scandalul DNA: Ministul Justitiei prezent, la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi. ANUNTUL privind activitatea DNA, joi la ora 18.00

20 Februarie 2018
593 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, luni, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că va fi prezent marţi, la ceremonia primirii magistraţilor absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii (INM), organizată la Palatul Cotroceni.

La ceremonia de primire a magistraţilor absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii (INM), de marţi de la Palatul Cotroceni, participă atât preşedintele Klaus Iohannis cât şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 15.00.

Săptămâna trecută, şeful statului a afirmat că va avea o discuţie cu ministrul Justiţiei.

"Cu domnul ministru al Justiţiei voi avea în zilele următoare o discuţie. Dacă va fi nevoie voi avea o discuţie şi cu doamna Kovesi. Şi dacă tot va mai fi nevoie este posibil să avem o discuţie şi în trei", a spus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu i s-a părut că se fac presiuni politice asupra ministrului Justiţiei, Todorel Toader, în ceea ce priveşte analiza activităţii DNA, afirmând că Tudorel Toader este "un profesionist reunit" şi va avea o poziţie "fundamentată juridic".

"(...)Nu mi s-a părut că se fac presiuni asupra ministrului Justiţiei. (...) Este un profesionist renumit şi cu siguranţă poziţia cu care va ieşi, atunci când va ieşi, va fi una fundamentată juridic", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, solicitat să precizeze dacă este de părere că analiza activităţii DNA va fi făcută fără presiuni politice.

Tudorel Toader anunţă că va prezenta joi la ora 18.00 raportul privind activitatea managerială a DNA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, pe Facebook, că va prezenta raportul privind activitatea managerială la DNA joi, 22 februarie 2018, la ora 18.00.

"Raport privind activitatea managerială la DNA,joi, 22 februarie 2018, orele 18.00 la Ministerul Justiţiei - Sala de Consiliu", este mesajul postat de Tudorel Toader, luni, pe pagina sa de Facebook.


palatul cotroceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047426 (s)