News Flash:

Ai nevoie doar de vin si usturoi pentru reteta despre care se spune ca poate trata o suta de boli

4 Februarie 2018
1636 Vizualizari | 0 Comentarii
remediu

Este nevoie sa se consuma cate o lingurita din bautura de 3 ori pe zi timp de o luna, iar procesul poate fi repetat dupa jumatate de an. Bautura este cu adevarat miraculoasa, motiv pentru care vei vrea sa o consumi in fiecare zi. Beneficiile bauturi o fac sa fie un medicament natural de temut pentru bolilele din zilele noastre.

De asemenea, bautura ajuta la eliminarea sarurilor din corp, imbunatateste functiile vitale ale acestuia, curata sangele si fortifica sistemul imunitar, inima si vasele de sange.
Bautura ajuta si la eliminarea excesului de grasime si accelereaza metabolismul si poate fi folosita pentru inflamatiile cauzate de bolile de sex feminin. De asemenea, va contribui la eliminarea depozitelor nocive din organism.
Bautura este ieftina, usor de preparat, iar ingredientele sunt accesibile.

Ingrediente:

½ l de vin

12 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se curata usturoiul, se taie fiecare catel in 4 parti si se pun intr-un vas de sticla, dupa care se toarna vinul peste usturoi. Se inchide recipientul si se lasa intr-un loc insorit, timp de 14 zile. Se agita de 2-3 ori pe zi.
Dupa ce au trecut cele 14 zile se strecoara lichidul si se pastreaza intr-un flacon de sticla de culoare inchisa.  qSe consuma cate o lingurita de 3 ori pe zi, timp de o luna si poti repeta procesul dupa jumatate de an.

Beneficii sanatate vin rosu

Reduce riscul mortalitatii. Cercetatorii europeni declara ca un aport zilnic moderat, de vin rosu (22-32 g de alcool) are un efect protector impotriva tuturor cauzelor de deces.

Fumatul. Fumatul acut afecteaza in mod semnificativ capacitatea vaselor de sange de a se relaxa in mod natural. Vinul rosu, cu sau fara alcool, reduce efectul negativ al fumatului asupra endoteliului - stratul de celule care se alcatuiesc intr-o captuseala impotriva frictiunii vaselor limfatice, de sange, si inima.

Somnul. Noile cercetari arata ca vinul rosu, in special Cabernet Sauvignon, Chianti si Merlot, contine melatonina. Melatonina ajuta la reglarea ceasului biologc, asadar, consumul unui pahar de vin rosu inainte de culcare poate fi benefic pentru somn. Melatonina este de asemenea, un antioxidant, ceea ce inseamna ca are proprietati anti-imbatranire si anticangerigene.

Sanatatea creierului. Resveratrolul este dovedit a fi un protector eficient impotriva bolii Alzheimer si dementei.

Cancer
- Cancerul de plamani - cercetatorii au descoperit ca fiecare pahar de vin rosu consumat zilnic, reduce riscul cancerului de plamani cu 13%.
- Cancerul de prostata - 4 sau mai multe pahare de vin rosu pe saptamana ajuta la diminuarea riscului de cancer de prostata cu 50% si riscul manifestarii unei forme agresive de cancer de prostata cu 60%.

- Cancerul mamar - consumul moderat de vin rosu se pare ca ar reduce riscul aparitiei cancerului mamar. Cu toate acestea, consumul a mai mult de 1-2 pahare de alcool pe zi, se pare ca mareste riscul aparitiei cancerului de san la femei, asadar, moderatia este cheia.

Ateroscleroza. Vinul rosu poate preveni debutul si progresia aterosclerozei (rigidizarea arterelor). Ateroscleroza se declanseaza atunci cand vasele de sange incep sa-si piarda abilitatea de relaxare. Atat alcoolul cat si polifenolii aflati in vinul rosu par sa favorizeze mentinerea sanatatii vaselor de sange prin promovarea formarii de oxid nitric, o substanta chimica primordiala pentru relaxare, care joaca un rol foarte important in reglarea tonusului vascular.

Racelile. Cercetatorii europeni au descoperit ca persoanele care consuma mai mult de 2 pahare de vin rosu pe zi, manifesta cu 44% mai putine raceli decat cei care se abtin de la consumul de vin rosu.

Inflamatiile. S-a dovedit ca resveratrolul are proprietati antiinflamatorii, ceea ce ajuta la mentinerea sanatatii fizice generale din moment ce multe boli si maladii sunt atribuite inflamatiilor.

Hipertensiunea. Consumul excesiv de alcool este in general considerat un risc de hipertensiune. Cu toate acestea, exista cateva dovezi ale unor efecte favorabile ale vinului rosu asupra presiunii sangvine. Doua pahare de vin rosu (250 ml) sorbite in timpul mesei, scad presiunea arteriala la persoanele afectate de hipertensiune.

Pietre la rinichi. La persoanele care beau vin rosu exista mai putine riscuri de formare a pietrelelor la rinichi.

Boala Alzheimer. Consumul moderat de vin rosu este corelat cu reducerea riscului de a dezvolta boala Alzheimer. Cercetatorii au descoperit ca resveratrolul, un polifenol al vinului rosu, produce efecte neuroprotective.

 


cancer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006587 (s)