News Flash:

Aerul din mijloacele de transport in comun ale STPT, conditionat de soferi

16 Iulie 2021
634 Vizualizari | 0 Comentarii
STPT

Consilierul municipal Rodica Militaru de la USR PLUS i-a atras atentia directorului STPT, marti, la sedinta consiliului local, ca mai multi oameni i s-au plans ca in aceasta perioada caniculara nu functioneaza clima.

In replica, Nicolae Bitea i-a spus ca toate mijloacele de transport in comun au sistemele de climatizare functionale, cu exceptia a patru autobuze.

Directorul general al STPT a recunoscut ca unii soferi nu pornesc sistemele de climatizare, iar din acest motiv se fac permanent controale in trafic.

„In data de 10 mai a avut loc Adunarea Generala a STPT, unde s-a votat bugetul.

Licitatia privind piesele necesare pentru remedierea acestor probleme pe care fara doar si poate le recunoastem a inceput in data de 20 mai. Deci, la zece zile distanta, si s-a finalizat in data de 4 iunie. Cu celeritate am semnat contractul de furnizare in ceea ce priveste piesele necesare.

Am vorbit ulterior cu furnizorul, avand in vedere situatia pe care am traversat-o si ne-au fost aduse de urgenta aceste piese. Totodata, am suplimentat si echipele de remediere si de reparatii autobuzelor care au avut deficiente. Au fost 28 de astfel de unitati. In acest moment, mai avem un singur autobuz model scurt si trei autobuze tip articulat fara aer conditionat”, a afirmat Nicolae Bitea la sedinta Consiliului Local Timisoara de marti.

Directorul STPT a mai precizat ca exista o monitorizare zilnica in ceea ce priveste functionalitatea climelor in mijloacele de transport.

„Am creat patru echipe de control, pe langa controlorii care efectueaza aceste controale la titlurile de calatorie, care fac si control in ceea ce priveste functionalitatea climei. Eu nu ascund faptul ca exista si anumiti colegi binevoitori care uita sa porneasca sistemele de climatizare, dar ii controlam permanent”, a mai adaugat Nicolae Bitea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004797 (s)