News Flash:

Aeroporturi Bucuresti: Trafic aerian in conditii de iarna. Unele aeronave pot avea intarzieri mai mari de 50 de minute

20 Martie 2018
834 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport zapada

Traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, marti dimineata, in Capitala, nefiind curse anulate. Unele aeronave pot avea intarzieri mai mari de 50 de minute, generate de necesitatea degivrarii aeronavelor inainte de decolare, au anuntat reprezentantii Aeroporturi Bucuresti.
Potrivit sursei citate, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna, conform programului de zbor.

”Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, intarzieri care, punctual, pot atinge si chiar depasi 50 de minute”, anunta Aeroporturi Bucuresti. 

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea in conditii de siguranta.

”Infrastructura aeroportuara este operationala, fiind asigurate conditiile pentru mentinerea suprafetei de miscare in conditii optime”, a mai informat compania. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005888 (s)