News Flash:

Adela Popescu, mai sincera ca niciodata. Cum a ajuns vedeta sa se desparta de cel mai bogat barbat din viata ei

2 Decembrie 2021
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi si par ca se inteleg mai bine ca niciodata. Cei doi au devenit parinti pentru a treia oara acum cateva luni si, desi multi se asteptau ca viata lor sa devina un haos cu trei pici, Adela si sotul ei demonstreaza ca atata timp cat exista intelegere si ajutor reciproc, totul este posibil.

Sotia lui Radu Vilcan a recunoscut ca pe plan personal nu isi mai doreste nimic. Prezentatoarea de la PRO TV este implinita alaturi de familia pe care o are acum, dar nu multi stiu ca in afara de Dan Bordeianu si Radu Valcan, vedeta a mai avut o relatiei si cu unul dintre cei mai bogati barbati de la noi din showbiz. 

Pe cand avea doar 18 ani, Adela l-a intalnit pe Dan Bordeianu, cel care i-a fost iubit si in telenovela Numai iubirea. 
Apoi, l-a cunoscut pe Marius Kalmar, cu care a fost intr-o relatie timp de trei ani. Toata lumea credea ca cei doi vor ajunge in fata altarului, insa prezentatoarea tv a decis sa se desparta de partenerul sau.

Motivul a fost ca afaceristul nu era foarte implicat in relatie, asa ca actrita a decis sa se desparta de el, nesimtind ca el este alesul.
Radu Valcan a cunoscut-o pe Adela Popescu pe vremea cand aceasta era pe finalul relatiei cu Marius Kalmar. Cei doi au jucat impreuna in telenovela Iubire si Onoare, in care actorul si-a dat seama ca Adela este aleasa lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005934 (s)