News Flash:

ACUZATII SOCANTE la adresa unui politist implicat in scandalul Gino Manzotti

20 Iunie 2015
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
masina pol 88446700
Un timişorean îl acuză pe poliţistul reţinut pentru 24 de ore în dosarul de trafic de minore în care este implicat şi DJ-ul Gino Manzotti că l-a bătut în luna octombrie a anului 2013. Bărbatul, pe numele său Tudor Gavrilă, a vrut să-şi dea foc chiar în ziua alegerilor prezidențiale (16 noiembrie 2014) din cauza faptului că, spune acesta, nu i s-a făcut dreptate.

Până la urmă Tudor Gavrilă nu a recurs la acest gest extrem, dar se luptă în continuare în instanţă. Bărbatul spune că totul s-a întâmplat în 11 octombrie 2013. Tudor Gavrilă povestește că, atunci, în octombrie, poliţistul Ovidiu Gâţan, cel reţinut în dosarul de trafic de minore pentru că ar fi folosit serviciile reţelei de prostituţie, caz în care este implicat și DJ-ul Gino Manzotti, l-a bătut. De atunci nu a mai primit nicio veste despre stadiul dosarului.

„La mine foarte greu merge. Acum am băgat dosarul la Parchetul Militar, am doi ani acum în octombrie. Ei ţin dosarul la naftalină. Am fost peste tot. M-au bătut de la ora cinci până la 12 noaptea. Mă băteau încontinuu. Am vomitat sânge, am coastele rupte, toate măselele scoase. Când am intrat în curte, Ovidiu Gâţan mi-a dat doi pumni. Au venit toţi (omul acuză că a fost bătut şi de jandarmi), mi-au dat două picioare în cap. M-au rupt cu bătaia. M-a băgat în maşina de la jandarmi şi m-a dus pe câmp. Vecinii au dat telefon la nevastă, la copii. Eu eram legat de calorifer şi bătut. Din cauza lui, a lui Ovidiu Gâţan, am ameninţat că îmi dau foc. La Tribunal am făcut prima dată plângere şi a stat şase luni dosarul acolo. Am fost şi la Drepturile Omului. Nu s-a dat drumul în instanţă la proces. Am adus 15 martori. La spital mi-au furat toate analizele. Am 64 de ani. De la medicina legală am vreo 40 de zile de spitalizare”, spune Tudor Gavrilă pentru Tion.ro.

Totul a plecat de la o ceartă cu un vecin, care îi dădea drumul câinelui în curtea lui, animal care „încerca să omoare pisicile pe care le îngrijesc”, mai spune bărbatul. Vecinul său, proprietarul câinelui, care, spune Tudor Gavrilă, e poliţist (Ovidiu Gâţan), „mi-a dat două picioare în cap, am căzut la pământ”. La faţa locului au sosit şi alte forţe de ordine, printre care şi jandarmii, amintește tânărul. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004553 (s)