News Flash:

Acestea sunt cele mai razbunatoare zodii

30 Martie 2018
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic

Sunt cateva semne zodiacale care nu iarta si nici nu uita nimic. Asa ca, daca le-ai gresit cu ceva, pregateste-te pentru razbunare. Afla care sunt cele cinci cele mai razbunatoare zodii.

Top 5 cele mai razbunatoare zodii
Taur. Taurii sunt foarte loiali. Dar, daca se intampla sa nu ii tratezi in acelasi mod, daca nu le esti loial, atunci nu vor uita. Si cu siguranta se vor razbuna. Acesti nativi simt totul la intensitate maxima. Nu este bine sa ii faci sa se simta tradati, sau sa le dai impresia ca nu esti o persoana care conteaza pentru ei. Sunt persoane deosebite, dar cand ii superi sau cand ii tradezi, cu siguranta se vor razbuna.

Fecioara. Acesti nativi pot face orice pentru oamenii pe care ii iubesc. Pe de alta parte, daca sunt raniti, cu siguranta nu vor trece cu vederea. Si bineinteles ca se vor razbuna. In general, persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte blande. Dar, daca lucrurile se schimba si sunt tradate, ofensate, daca li se intampla ceva negativ, atunci ajung la extrema cealalta. Si se vor razbuna.

Leu. Leii sunt mandri. Si, daca sunt tradati, atunci nu vor ezita sa ia masuri. Daca au senzatia ca mandria sau ego-ul le sunt amenintate de cineva, atunci se vor razbuna fara sa se gandeasca de doua ori. Pentru a exista cea mai mica sansa sa ii ierte pe cei care le-au gresti, Leii trebuie sa se simta intai razbunati.

Capricorn. Acesti nativi pot fi nemilosi. Nu sunt deloc pe placul lor persoanele care ii impiedica sa se dezvolte pe plan profesional. Daca sunt tradati, nu numai ca nu vor putea ierta vreodata, dar se vor razbuna de fiecare data cand vor avea ocazia.

Scorpion. Este una dintre cele mai razbunatoare zodii. Sunt oameni pesimisti. De asemenea, se simt frustrati atunci cand stiu ca sunt tradati. Daca o anumita persoana ii face sa sufere, atunci vor uri foarte tare persoana respectiva.


taur fecioara leu capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005658 (s)