News Flash:

Educatoarea care si-a UCIS fiica de 4 ani, transferata la Bucuresti pentru expertiza

28 Martie 2018
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
net

Educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica de patru ani pentru a se razbuna pe sot, care intentiona sa divorteze, a fost transferata, luni, la Bucuresti pentru efectuarea expertizei psihiatrice, specialistii urmand sa stabileasca daca a avut discernamant, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unor surse din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, educatoarea care si-a omorat fiica de patru ani a fost transferata, luni, din arestul Inspectoratului Judetean de Politie Timis la Penitenciarul Jilava. Urmeaza ca Oana Net sa fie supusa unei expertize psihiatrice la Institutul de Medicina Legala “Mino Minovici”, iar specialistii vor stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul comiterii crimei.

Dupa ce va fi efectuata expertiza psihiatrica, educatoarea va fi readusa in arestul IPJ Timis.

Oana Net, o educatoare in varsta de 38 de ani din Timisoara, si-a omorat fiica de patru ani, in urma cu aproape doua saptamani. Femeia a fost arestata preventiv pentru 30 de zile de catre judecatorii Tribunalului Timis, pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie (omor comis asupra unui membru al familiei – fiica).
Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se razbuna pe sot, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus ca intentioneaza sa divorteze. Femeia a fost transportata la spital imediat dupa ce a comis crima, pentru ca a consumat erbicid in incercarea de a se sinucide.

Oana Net era educatoare la gradinita din localitatea timiseana Murani. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, aceasta si-a luat concediu fara plata, la inceputul lunii februarie, in incercarea de a-si gasi un alt loc de munca mai bine platit si pentru a scapa de naveta.


incidentul aviatic comandorul cojocaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005268 (s)