News Flash:

Sfatul zilei de pentru fiecare zodie in parte. Taurii trebuie sa se exprime liber

29 Martie 2018
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie 1

BERBEC: Iubirea te face sa te simti in largul tau. Ai nevoie de mai multa deschidere in fata partenerului, asa ca nu te ascunde. Numarul norocos al zilei: 10.

TAUR: Exprima-te liber. Risca. Fa tot posibilul sa nu lasi loc de interpretare sub nicio forma. Numarul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Daca vrei sa iasa totul ca la carte, trebuie sa faci anumite sacrificii. Ai la dispozitie o serie de solutii. Numarul norocos al zilei: 11.

RAC: Esti impins intr-o directie in care nu vrei sa mergi, care nu te reprezinta. Spune ce te nemultumeste. Numarul norocos al zilei: 9.

LEU: Te simti destul de ciudat in anturajul in care nimeresti azi. Depaseste aceasta problema si iesi din locul in care nu te simti in largul tau. Numarul norocos al zilei: 8.

FECIOARA: Nu poti pastra diplomatia in momente atat de tensionate. Incearca sa spui ce te doare, dar nu sari calul. Numarul norocos al zilei: 1.

BALANTA: Nu spune lucruri de care nu esti 100% sigur. Este timpul sa cauti, sa cercetezi, sa ai niste certitudini. Numarul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Colegii devin cam invidiosi pe ceea ce ai reusit sa faci de unul singur. Continua sa faci ce stii tu mai bine. Numarul norocos al zilei: 7.

SAGETATOR: Cariera e in centrul atentiei tale si e foarte bine ca vrei sa evoluezi. Munceste si da-ti tot interesul. Rezultatele vor aparea. Numarul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Te opui schimbarii si faci o mare greseala. Accepta ca lucrurile nu vor ramane asa definitiv. Numarul norocos al zilei: 3.

VARSATOR: Ai nevoie de bani si pentru asta trebuie sa faci pe dracul in patru. Nu face compromisuri prea mari. Numarul norocos al zilei: 4.

PESTI: Stii foarte bine ca sansele vin atunci cand trebuie. Nu forta mana destinului acum. Numarul norocos al zilei: 5.


leu fecioara balanta scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1867 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004361 (s)