News Flash:

Aceasta frunza produce insulina, curata rinichii, elimina acidul uric si regleaza tensiunea arteriala

9 Martie 2018
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
frunza

Natura este incredibila deoarece nu numai ca este capabila sa controleze toate problemele pe care le aveti si sa le depasiti fara nici un ajutor, dar ofera si multe solutii pentru problemele noastre de sanatate si corp.

Ceea ce se intampla este ca, putin cate putin, industria s-a pozitionat in asa fel incat sa aiba un fel de produs pentru diferite tipuri de probleme fizice, da, cand incepem sa observam ca vine cu efecte secundare negative este ca intelegem totul.

Iata cateva dintre avantajele frunzelor de mosmon japonez:
– Imbunatateste controlul diabetului, deoarece creste productia de insulina;
– Detoxifica ficatul si ne ajuta sa scapam de toxine;
– Elimina inflamatia pielii in caz de urticarie sau disconfort;
– Imbunatateste capacitatea sistemului imunitar;
– Curata rinichii si elimina acidul uric;
– Controlul tensiunii arteriale.

Aceasta ar trebui sa faceti pentru a pregati ceaiul:

Veti adauga o lingura de frunze de mosmon zdrobite intr-o oala cu apa fiarta. Apoi, scoateti-o de pe foc si lasati frunzele sa-si elimine tot extractul in apa.

Consum: Beti o ceasca de ceai dupa fiecare masa pana cand vedeti rezultatele. Este esential sa nu adaugati niciun fel de indulcitor, deoarece puteti deteriora amestecul si diminua efectul acestuia.

Alte beneficii ale frunzei de mosmon japonez:
Frunzele au fost dovedite stiintific ca au beneficii incredibile pentru sanatate. Iata cateva dintre cele mai frecvente utilizari ale acestei plante naturale.

Ingrijesc membranele mucoase
Extractul organic poate ajuta in procesul natural de detoxifiere a organismului, actionand ca agent mucolitice. Acest lucru poate ajuta la dizolvarea mucusului gros care se agata de compusi toxici.

Elibereaza antioxidantii
Acum stim ca aceste frunze ajuta corpul in a elibera antioxidanti, compusii sanatosi pe care corpul dumneavoastra ii produce in mod natural. Antioxidantii ofera tot felul de beneficii, dar sunt cunoscuti mai ales pentru abilitatea lor de a neutraliza toxinele daunatoare. Acestea sunt utilizate in mod obisnuit pentru a proteja organismul impotriva diferitelor boli, pentru a ajuta sistemul imunitar si, eventual, pentru a spori speranta de viata.

Lupta cu diabetul zaharat
Dintre toate avantajele sale, una dintre cele mai impresionante este ca mosmonul japonez organic poate ajuta la lupta impotriva diabetului. Frunzele acestea produc o varietate de substante chimice numite triterpene. Unul dintre cei mai importanti acizi din aceasta clasa de substante chimice este acidul tormentic. S-a demonstrat ca acidul tormenic creste productia de insulina, care, la randul sau, poate ajuta la reducerea simptomelor asociate diabetului zaharat. Acesta a fost aprobat de guvernul chinez ca un ajutor pentru zaharul din sange, deoarece produce o serie de substante chimice naturale, cunoscute sub denumirea de polizaharide, care s-a dovedit, de asemenea, a creste productia de insulina.

Ingrijeste Pancreasul
Diabetul este o boala debilitanta si degenerativa. Administrarea insulinei ajuta, dar orice poate ajuta pancreasul este de o importanta primordiala. Singura modalitate de a aborda diabetul de tip II este fie cu injectii cu insulina, fie pentru a ajuta pancreasul sa produca insulina prin regenerarea celulelor. Exista dovezi concludente ca frunzele organice de mosmon ajuta celulele pancreatice, ceea ce creste productia de insulina. Poatenustiai.ro


antioxidantii diabetul pancreasul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005037 (s)