News Flash:

O singura lingurita din acest preparat luata dimineata te ajuta sa scapi de kilograme

7 Martie 2018
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
lingura

In fiecare clipa organismul nostru lupta cu agresiunea toxica a mediului inconjurator, a produselor alimentare si a bauturilor consumate. Natura a aranjat lucrurile in asa fel incat noi suntem capabili sa rezistam in fata acestor agresiuni un timp indelungat. Dar asta deloc nu inseamna ca organismul nu are nevoie de ajutor: regimul de protectie nu functioneaza la nesfarsit. Atunci cand cantitatea toxinelor si reziduurilor atinge punctul critic, apar si semnele externe ale imbolnavirii.

Detoxificarea – iata la ce trebuie sa ne gandim din timp. Alegeti o solutie corecta si urmati sfaturile si recomandarile specialistilor. Efectuati regulat cure de detoxificare pentru a stimula functiile de protectie a organismului si a obtine o greutate corporala normala.

Se stie bine ca marile companii farmaceutice vin cu o multime de solutii cu efect “garantat”, dar care uita sa spuna si despre efectele secundare. Dar pentru a curata organismul fara urmari negative asupra sanatatii este nevoie de altceva, de o solutie inofensiva. Despre una din aceste solutii este articolul nostru de astazi.

1. Fierbeti o cantitate de 3 pahare de apa.

2. Adaugati cate 150 g de stafide si prune uscate fara samburi.

3. Fierbeti totul timp de 15 minute si lasati sa se raceasca.

Cum se consuma acest remediu? In fiecare dimineata luati cate o lingura pe stomac gol. Dupa doar cateva zile veti simti primele schimbari: nu veti mai avea probleme cu digestia si constipatiile si veti incepe sa pierdeti din greutate

Intrebarea 1: de ce prune uscate? Acest produs natural nu numai ca stimuleaza o curatare naturala a intestinelor, ci si contine vitaminele necesare pentru a intari starea generala a organismului.

Datorita continutului ridicat de fibre, prunele uscate imbunatatesc digestia, elimina din organism excesul de lichid si stimuleaza absorbtia vitaminelor. Anume acest produs permite o pierde de greutate rapida si naturala, garantand o microflora sanatoasa a intestinelor.

Intrebarea 2: de ce stafide? Curatarea folosind acest produs e foarte eficienta datorita inulinei, care elimina substantele toxice din intestine, stimuleaza functionarea rinichilor si reduce solicitarea ficatului.

Pentru un rezultat eficient si o detoxificare rapida puteti sa spalati cateva bobite de stafide, apoi turnati peste ale apa clocotita si sa turnati deasupra apa fiarta rece. Lasati-le asa timp de 24 de ore, iar in dimineata urmatoare consumati lichidul. Faceti acelasi lucru zilnic timp de o luna.

Iar dvs. ati facut vreodata proceduri de detoxificare a organismului? Daca raspunsul e negativ, nu ezitati sa o faceti! Remediul pe care vi l-am propus astazi e foarte simplu de preparat si administrat. Oferiti-l si prietenilor dvs.


detoxificarea samburi remediu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)