News Flash:

Aceasta este cea mai sanatoasa inghetata

19 Aprilie 2018
877 Vizualizari | 0 Comentarii
sorbet mare 2

Inghetata de casa nu ingrasa, daca e preparata din fructe. Pentru copii, se poate face inghetata doar din iaurt si fructe. Se amesteca, se pun in pahare de plastic si se ingheata in congelator, cu un betisor infipt in mijlocul paharului. Acest tip de desert racoritor e extrem de sanatos. 

Fara grasimi si coloranti, nu va solicita intensiv ficatul. in plus, datorita continutului crescut de apa, iaurtul cu frecte inghetate va fi foarte racoritor. O categorie aparte de inghetata este cea a sorbeturilor. Romanii se duc cu gandul la serbet, dar nici pe departe nu seamana cu desertul cunoscut. 

Reteta de inghetata facuta in casa care vindeca intregul organism

Sorbetul ar fi un fel de inghetata de post, deci fara oua, fara lapte. O specialitate din piure sau suc de fructe care se centrifugheaza si se ingheata. Sorbetul are mai putine calorii si mai multe vitamine decat inghetata propriu-zisa. I se mai zice inghetata dietetica, nu are colesterol si nici grasimi saturate.

In schimb, are un gust excelent. in afara de cele din fructe, celebre sunt sorbeturile de legume, care nu sunt deserturi, ci garnituri sau antreuri. Oricum ar fi sorbetul, de magazin sau obtinut acasa, este de 100 de ori mai sanatos decat inghetata, iar ca numar de calorii nu depaseste 100.


inghetata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006238 (s)